Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Rendelt már valaki ebayről...

Rendelt már valaki ebayről babaápolási dolgokat? Ezt a szettet néztem ki, meg merjem rendelni?

Figyelt kérdés
[link] A bababoltban 5x ennyiért néztem,vagy ez használhatatlan lenne?
2018. szept. 5. 10:50
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
20%

Nyilván majd visszaküldöm úgy hogy annyi a posta mint maga az áru.

Semmit nem kavarok semmivel, itt már te kavarod a szezont a fazonnal. Rendszeresen rendelek Aliról is, Ebayról is, leírtam hogy nekem az a tapasztalatom hogy a meg hirdetett képpel nem egyező minőségű terméket kapok meg az esetek többségében. A kérdező által linkelt képen pedig már eleve nem egy minőségi szett látszik, hátha még tényleg valami vacak gyenge kínai sz.art fognak neki küldeni. :D

2018. szept. 5. 11:32
 12/24 anonim ***** válasza:
96%
Ez érdekes, én mégmindig ugyanazt kaptam, amit rendeltem, legyen az bármilyen árkategória. Igaz, kínait vagy Kínából nem ritkábban rendelek, de azokkal sem volt baj.
2018. szept. 5. 11:37
 13/24 anonim ***** válasza:
70%

,elozo, Nem az eBay- el van baj , hanem veled hogy nem tudod kitől vásárolsz. Nagyon meg kell nézni. Egyébként elárulom, Angliában lakom, most például egy felsőkategóriás boltból vettem 90 % akcióval dolgokat, és az eBayen árulom őket, dupla áron mint amennyiért vettem , de még mindig féláron mint az eredeti ár.

Most az, hogy te egy olyan viszonteladótól rendeltél, aki megrendeli Kínából a sok vackot, az a te bajod nem az eBay- e.

Kérdező, ezeket a kínai vackokat hanyagolnám. Főleg mert fele szükségtelen.

2018. szept. 5. 11:42
 14/24 anonim ***** válasza:
#12 esnek szolt az elobbi.
2018. szept. 5. 11:42
 15/24 anonim ***** válasza:
67%
A lényeg a lényeg, a linken a szett vacak műanyag gyagyinak tűnik. Nem venném meg.
2018. szept. 5. 11:44
 16/24 anonim ***** válasza:

[link]

Ha ezt a képet nézem simán azt hinném hogy valami gyerekjáték a csomagolása alapján. :D Biztos nagy minőség lehet azon felül hogy a tartalom 50%-a teljesen felesleges.

2018. szept. 5. 11:48
 17/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm,akkor nem rendelem meg. Esetleg leírnátok,hogy mik azok ebből,amikre szüksége lesz a babámnak,és hogy azokat hol tudom jó áron beszerezni? Nem a babán akarok spórolni,de egy lakásfelújítás után sajnos nem úgy állunk anyagilag,hogy felesleges dolgokra költsek...
2018. szept. 5. 11:53
 18/24 anonim ***** válasza:
66%
Kérdező, ez egy babajáték, nem babaápoló szett.
2018. szept. 5. 11:54
 19/24 anonim ***** válasza:
Ebből én 3 dolgot tartok fontosnak: a hajkefe (nem a lapos), a körömvágó csipesz (nem olló) és a lázmérő (hajlítható végű a popsiban méréshez). A többi marhára felesleges. Orrszívóból ezt a verziót pedig nem ajánlom, orrsziporszit vennék ami bármelyik Tescoban, bababoltban, drogériában, Aldiban stb. beszerezhető. :)
2018. szept. 5. 12:10
 20/24 A kérdező kommentje:

[link]

Akkor gondolom ez is csak babajáték,ahhoz képest 10e ft... Köszönöm a válaszokat,egyébként gondoltam,hogy van benne pár felesleges dolog,de úgy gondoltam,ha csak a felét tudom használni,már megéri. De inkább elnézek pár bababoltba,van még időm,még csak 22 hetes vagyok.

2018. szept. 5. 12:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!