Rendelt már valaki ebayről babaápolási dolgokat? Ezt a szettet néztem ki, meg merjem rendelni?
Nyilván majd visszaküldöm úgy hogy annyi a posta mint maga az áru.
Semmit nem kavarok semmivel, itt már te kavarod a szezont a fazonnal. Rendszeresen rendelek Aliról is, Ebayról is, leírtam hogy nekem az a tapasztalatom hogy a meg hirdetett képpel nem egyező minőségű terméket kapok meg az esetek többségében. A kérdező által linkelt képen pedig már eleve nem egy minőségi szett látszik, hátha még tényleg valami vacak gyenge kínai sz.art fognak neki küldeni. :D
,elozo, Nem az eBay- el van baj , hanem veled hogy nem tudod kitől vásárolsz. Nagyon meg kell nézni. Egyébként elárulom, Angliában lakom, most például egy felsőkategóriás boltból vettem 90 % akcióval dolgokat, és az eBayen árulom őket, dupla áron mint amennyiért vettem , de még mindig féláron mint az eredeti ár.
Most az, hogy te egy olyan viszonteladótól rendeltél, aki megrendeli Kínából a sok vackot, az a te bajod nem az eBay- e.
Kérdező, ezeket a kínai vackokat hanyagolnám. Főleg mert fele szükségtelen.
Ha ezt a képet nézem simán azt hinném hogy valami gyerekjáték a csomagolása alapján. :D Biztos nagy minőség lehet azon felül hogy a tartalom 50%-a teljesen felesleges.
Akkor gondolom ez is csak babajáték,ahhoz képest 10e ft... Köszönöm a válaszokat,egyébként gondoltam,hogy van benne pár felesleges dolog,de úgy gondoltam,ha csak a felét tudom használni,már megéri. De inkább elnézek pár bababoltba,van még időm,még csak 22 hetes vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!