Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ez nálatok hogy volt? Más...

Ez nálatok hogy volt? Más szülés után mint terhességkor?

Figyelt kérdés

Lenne egy kérdésem Lehet ciki, de nem hagy nyugodni. Elsö baba, elsö trimeszter. Hulla vagyok. Rosszullétek, alig alszom, ha alszom akkro is rosszul. Hulla fáradtnak érzem magam, ennek hála kedvetlen, morgós vagyok (szegény férjem csak bírja még)

A kérdésem az lenne hogy ha meglesz a baba tudom hogy ez csak hatványozóni fog, a kimerültség, az álváshiány stb. stb. Hogy tudtátok megoldani hogy kiegyensúlyozott, jókedvü, vidám anyukák legyetek?

Annyi kétely van bennem már most és úgy érzem nem leszek jó anyukája ennek a kis emnerkének....

2018. aug. 29. 07:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Sehogy, kimerult voltam es faradt, sokszor most is az vagyok, aztan jott par szuperul alvos honap, aztan megint sok nagyon sokszor ebredos. Most par napja megint jobban alszik igy 2,5 evesen. Magnezium, D vitamin, C vitamin, kiegyensulyozott taplalkozas, programok, amik teged is feltoltenek, apuka, egyeb csaladtagok, baratok segitsegenek igenybevetele rengeteget segithet, es persze, hogy milyen baba lesz.
2018. aug. 29. 13:18
 12/13 anonim ***** válasza:

De az oszinte valasz a kerdesedre ugy hangzik, hogy igen, kimerultebb leszel, es faradtabb, de valamennyire azert hozza lehet szokni, legalabbis nekem reszben sikerult. Ismered ezt?:

[link]

2018. aug. 29. 13:21
 13/13 A kérdező kommentje:

kedves utolsó: nem, nem láttam még, de jót nevettem. Igen, valószínüleg ilyen Leszek én is mint a képen :)

Nehéz lesz de majd megoldjuk. Muszáj lesz :)

2018. aug. 29. 13:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!