Striák csomókkal?

Figyelt kérdés
25 kilot hiztam masfel ev alatt. Ebből terhesség alatt 13at. (38 hetes vagyok) Iszonyatosan striás lettem mindenhol, de a pocakomon nem is zavarna, viszont a combomon amik kijöttek, egészen lenyúlnak a hátsó térdhajlatomig 😲 (ráadásul valahol már nem csak lila hanem full piros) és mindkét lábamon észrevettem, hogy van bennük 1-1 lilább folt, mintha beütöttem volna, ha megnyomom fáj, de belül csomót érzek...a striákkal összefügg...mi lehet ez? Nem veszélyes?
2018. aug. 23. 08:59
 1/1 anonim ***** válasza:
Ezt így nehéz megmondani... nekem a hasamon volt hasonló, hogy lilás meg kicsit csomós, szerintem a zsír volt. Azóta, hogy lefogytam és el is telt három év a szülés óta, eltűntek a göbök és a striák is egész szépen elhalványodtak. De nem tudom, ez nálad is csak ennyi-e vagy valami komolyabb. Háziorvossal esetleg nézesd meg biztos ami biztos - én legalábbis ezt tenném
2018. aug. 23. 09:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!