A vonaton egy olyan család mellé ültem le, akiknél a kisgyerek az éhhalál szélén áll, mit tegyek?
Szörnyű nézni, most arrébbültem,de nem hiszem,hogy ez lenne a helyes megoldás.
Csak csont és bőr. Próbál sírni,de csak nyöszörög,nincs ereje. Kb.4 éves. ( a kedves szülők jó húsban vannak)
Nyilván szólni nem lehet,mert "foglalkozz a saját dolgoddal". A rendőrség meg csak akkor fog az üggyel foglalkozni,ha a gyermek már nincs köztünk. ( [link] )
Gyermekvédelmisek?
Védőnő???
:(((
Sajnos simán lehet, hogy betegség miatt ilyen sovány a kisgyerek. Három ilyen gyereket is ismerek, ott kettő koraszülöttség miatt még 5-6 évesen is nagyon sovány, a harmadik pedig 9 éves, és konkrétan alultápláltnak számít a súlya miatt, pedig nem éheztetik, négyéves koráig teljesen átlagos súlya volt, azóta szinte semmit nem eszik meg, viszont folyamatosan hasmenése van. Öt éve járnak orvosról orvosra, és sehol nem tudják megállapítani, hogy miért nem eszik a gyerek, pedig már tanulási problémákat is okoz nála az alultápláltsága.
Ha bárki ismeretlen látná a gyereket, simán rámondaná, hogy kb. az éhhalál szélén áll, pedig hát nincs elhanyagolva, a másik két testvérének semmi baja, csak ő ilyen.
Te olyan hülye vagy, hogy az már fáj.
Képzeld,az én gyerekem csont és bőr. Súlyos beteg, és nem poénból tűröm el, hogy kilátszanak a bordái, hanem örülök, ha az a kevés, amit megeszik, nem jön ki belőle.
Kedves válaszolók!
Köszönöm, hogy írtatok.
Ha máskor ilyen előfordul,remélem lesz nálam étel, vagy lesz időm elszaladni még -a vonat indulása előtt- venni valamit.
Ha a gyerek vidám lett volna, vagy esetleg tudott volna sírni ( nem csak nyöszörögni), akkor valószínűleg én is betegségre gyanakszom.
Remélem ,hogy a védőnő vagy óvónő, vagy egy civil, bátor ember segít a kisfiún és szülein.
És azt is remélem,hogy megtalálják a kommentben említett gyermekeknél a betegség okát,és fel tudnak majd szedni pár kilót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!