Mennyi pénzt adnátok a gyerekvigyázásra?
Ismerősünk lánya fog vigyázni a fiamra 2 nap, kb 6-6 órát. Már születésétől kezdve mondta, hogy szívesen vigyáz rá, szereti is gyereket. Bölcsis amúgy, csak szünet van, 2 éves múlt.
Megkérdezni nem akarom, mert biztos azt mondaná, nem kér pénzt, de ingyen sem szeretném. Nálunk lennének, nem kell vinni sehova, csak jönni és vigyázni rá, játszani, letenni aludni.
Ti mennyi pénzt adnátok? 5.000ft kevés lenne a 2 napra? Ha igen, mennyire gondoltok?
Az 5000 Ft akkor is túlzás ma Magyarországon átlagos családok esetén. Pláne egy ilyen helyzetben, ahol épp csak oda kell menni és ennyi. Nem egy wellness hétvégére viszi el saját autóval...
Mint mondtam.. a kórházak intenzív osztályán dolgozó ápolók egyetlen műszak alatt több emberéletért felelősek, mint mi egész életünkben. És ők nem keresnek ennyit.
Szóval ne essünk már túlzásokba.
Valaki írta, mennyit keresnek a szitterek általában. Csakhogy ő nem szitter, ő egy kamasz, aki SZERETNE vigyázni rá. 9re jön, addigra felkelünk, reggelizik. Délben ebéd, alvás, mire felébred, itthon vagyok.
És nem keresnék senkit, aki vigyáz rá, elvinném a mamához, és kész, csak mivel ő is szeretne, ezért most ő fog.
De akkor 6-8 közt fogok adni. De jöhetnek még válaszok
Elvégez egy munkát. Ha barát gyereke akkor is. Arról nem beszélve, hogy nem vársz el kevesebbet tőle, mint egy szittertől, akkor sem, ha kamasz.
(Megjegyzem, egy kamasz, aki sosem vigyázott gyerekre, túlzás 2x6 órában bedobni a mély vízbe. Mennyit vigyázott már a gyerekre amúgy? Mennyire ismeri, hogy ennyire bízol egy kamaszlányban?)
Ebben a verzióban adhatod az ötezrest is nyugodtan.
Én megkérdezném amúgy, és ha azt mondja, nem kér pénzt, akkor adnám neki ezt jófejségből. Ha mégis mond, és többet, akkor meg lehet alkudozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!