Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szulok, ti nyaron, ha otthon...

Szulok, ti nyaron, ha otthon vannak a gyerekek minden nap, vagy minden hetvegi nap kimozdulos gyerekprogramot szerveztek?

Figyelt kérdés

Csak engem cseszegetnek, ha nem megyek "orrverzesig" progrmokra a gyerekkel?

Kertes hazban elunk, itt is megvan minden kenyelmunk mindehhez.

Es dolgozos hetkoznap utan jolesik itthon pihenni.

Szabadsag alat (10 nap lesz) nyilvan eleve elutazunk, akkor lesz joves-menes jobban.

Miert nem eleg ez a nyari szunet alatt?

Gyerekkorunkban minket ennyit se huztak-vontak nyaron, hogy ingerdus legyen az elet.

2018. júl. 29. 14:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

1) Mondd meg annak aki kioktat, hogy foglalkozzon saját magával, mert lehet hogy a te gyereked szegény, de tudja hogy mi az illem. Nem po.ázunk bele más dolgába!

2) Nem ültök otthon, hanem otthoni programotok van...

3) Ha otthon is csak ulnetek, akkor sem lenne hozzá köze.

4) Nyugodtan fizethet neked, ha ennyire zavarja a dolog..

5) Aztán meg csodalkozik, hogy milyenek a mai gyerekek, mert nem tanuljak meg lefoglalni magukat..

2018. júl. 29. 21:19
 12/15 A kérdező kommentje:

11-es, nalad a pont, jol osszefoglaltad. :-)

Koszonom!

2018. júl. 29. 23:13
 13/15 anonim ***** válasza:
Nem, eszem ágában sincs nap, mint nap menni valahova. Tegnap reggel voltunk tóparton, bőven elég volt. Meg sem lehet maradni ebben a hőségben és annyi a dolgom itthon, hogy sosem érek a végére ráadásul annyira változó az idő, hogy nem is nagyon tudok a kinti munkákkal haladni! Nem voltunk még sem ringatóban, sem játszóházban, sem baba-mamaklubban, sem úszni uszodában, de voltunk Bogácson, elég gyakran járunk a tóra viszont úgy érzem, itthon mindenünk megvan a pihenéshez: finom, hűs italok (esetleg, ha megkívánjuk még sör is van behűtve :D), finom ételek, légkondi, medence, szauna, jakuzzi.. Miért mennénk mindennap programra? Van a gyereknek hinta, csúszda, homokozó, fisher price játékok etcetc.. Eszem ágában sincs a 30 fokos rekkenő hőségben elindulni ráadásul borul már megint. Mosni kell, kapálni a kertet (1800 m2) és locsolni (nyilván este, ha elaludt) és az udvart is ki kell takarítani mivel felújítás miatt úgy nézünk ki, mint ahol ci*gányék laknak. Nem tudom, ki az, aki mindennap megy.. annak azt hiszem, semmi dolga nincsen vagy panelházban él, ahol egy héten egyszer kitakarít és rend van, sem kutyája, sem macskája (nekem van 3 cicám és 2 kutyám). Zajlik itthon is az élet, havi 1x-2x van külön program (pl átugrunk párom kollégájához sütni-főzni vagy anyukám vigyáz a gyerekre, de akkor is hazajövünk és dolgozunk mert munka az lenne csak nem hagyja csinálni és itt nem a takarításra gondolok). Augusztusban szerintem már nem is megyünk sehova max egyszer anyukámékhoz lemegy a gyerkőc, de akkor is meló van és le is telt a nyár.. Egy hasonló ismerősöm van egyébként. Párja állatorvos, a kisassonynak csak a gyes+csp jár, múltkor rákérdeztem, mikor megy vissza dolgozni. Majd később. Kérdezem, mert? Mert nincs ki a fiát vigye oviba, meg hozza haza. Aha.. Tehát abban a városban nincs ovi, nincs 10 percre, férje 7-től 8-ig dolgozik (max, ha ügyel). Egyszerűen lusta dolgozni, mert van aki eltartja, de babaklubba járnak persze. Most voltak nyaralni sajnos csak 6 napot és még 2x tervez hosszú hétvégét, de mikor megkérdezi az ember, hogy Magyarországon? Nem, nem külföldön :) Az olyan szülők, akiket a kérdésedben leírtál, hasonlítanak ismerősömhöz: élvezik a kényelmes életüket, hagyják, hogy a férjük dolgozzon ők meg járnak mindenhova, mert unatkoznak. Ennyi. Ilyen egyszerű. Én nem unatkozom, örülök, ha pihenek.
2018. júl. 30. 12:33
 14/15 anonim ***** válasza:

Az teny h panelban kevesebb a melo mint egy kertesben, de azért nem csak heti egy takarítás van. :D

Gyonyoruen nezne ki a lakas :D

Amugy ja nekem is megfordult h aki minden nap megy 2szer programozni, annak otthon tuti más takarit vagy retek van illetve sosem főz...

2018. júl. 30. 13:20
 15/15 anonim ***** válasza:
Laktam panelban, tudom milyen, nem güriztük halálra magunkat. Panelból sokkal szívesebben elmegy az ember, mert unatkozik.
2018. júl. 30. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!