Gino lehet a neve a gyerekemnek?
Nem, így nem lehet.
A barátnőm kutyája is Gino, és így írják. :D
Ugye azzal tisztában vagy hogy ez a név kh*rvára gáz és a srác amint 18 lesz megváltoztatja a nevét. Nem kiskutyának adsz nevet ember hanem egy EMBERNEK. Képzeld el ahogy bemutatkozik egy állásinterjún: jó napot kívánok Lakatos Dzsínó vagyok.
Hány éves vagy 12? Vagy hogyhogy ilyen fogyatékos nevét akarsz adni, ugye tudod hogy nem lesz se szuperképessége se semmi féle különlegessége tőle. Maximum mindenkit megnevettet akinek bemutatkozik, meg az osztálytársai szekálják AZÉRT MERT AZ IDIÓTA SZÜLEI IDIÓTA NEVET VÁLASZTOTTAK NEKI!!!
UI: jó éjszakát :)
remélem nem!!!
ő is örülni fog neki! :D
édes istenem...
Csakis Dzsínóként. De gondolsz bele, mindenki úgy mondaná ahogy le van írva, akkor nem Dzsínónak hanem Ginonak mondanák.
Megnyugtatlak a Gino is borzalmas. Ne tedd ezt szegénnyel. Borítékolnád neki az élethosszig tartó munkanélküliséget.
Szörnyű... ezerszer inkább Leonárdó, Rodrigó, Emílió... 😆🤣 Mert ennél még ezek is vállalhatóbbak.
Lakatos Dzsínó... na, ezen is kiégtem! 😂
Szerintem is nagyon idegesítő, hogy mindenki kutyaneveket ad a gyerekének, mert azt hiszi, hogy ettől különlegesebb és egyedibb lesz, mint a többi Pistike, Gergőke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!