Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Melyik jobb? Többi lent?

Melyik jobb? Többi lent?

Figyelt kérdés

Gyarmati Laura Debóra

Gyarmati Boglárka Debóra

Gyarmati Debóra Laura

Gyarmati Debóra Boglárka

Másik név: Gyarmati Laura Roxána

Gyarmati Boglárka Roxána

Gyarmati Roxána Laura

Gyarmati Roxána Boglárka?

Ezek közül melyik kettő a legjobb? Iker lányok lesznek. Azért van két név, mert szerettünk volna egy különleges nevét, meg egy gyakori nevet. Csak nem nagyon tudunk választani. A válaszokat előre is köszönöm.

2018. júl. 19. 15:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ha a Gyarmati után rögtön Roxána van, az kicsit úgy hangzik, mintha t-rex lenne.

Amik tetszenek a felsoroltak közül

Laura Debóra

Na jó, ízlelgettem még ezt a T-rexeset; de egy picit azért tényleg hasonlít.

Így már tetszik a

Roxána Laura

meg a Roxána Boglárka is.

Szóval ebből,ha ikrek, akkor Laura Debórát, és Roxána Boglárkát adnám. És a Laura is meg a Roxána is nagyon szép nevek; a Debi meg a Bogi azok kicsit átlagosak, de gondolom, az első néven lennének szólítva.

2018. júl. 21. 00:16
 12/13 anonim ***** válasza:

Roxána Laura

Boglárka Debóra

Utóbbit csak muszajbol, a Debóra nekem olyan deblàs, brünhildás...egy nagy darab dagadt nő jut eszembe.

2018. júl. 23. 12:37
 13/13 anonim ***** válasza:
Debóra lett a bátyám masodik kislany is:) szerintem szep név. Bár én a ti helyezel én úgy adnam, hogy a különlegesebbet előre tehát a Roxána és a Debóra megy előre. Igy szerintem a Debóra Laura és a Roxána Boglárka, szep, dallamos de nem cseng össze gázul. Egyebkent amivel könnyen tudtok dönteni h melyik kerüljön előre az az h h szeretnetek őket szólítani. Én régen mindig úgy akartam h egy hosszú név az első és egy rövidebb a masodik de végül fordítva lett mert a rövidebb név tetszett jobban és mondta a párom h ha azt akarjuk h úgy hívják és mi is úgy akarjuk szólítani azt a nevet rakjuk előre!:)
2018. júl. 24. 13:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!