Tetszenek ezek a lány nevek? Mi a véleményetek róluk? Milyen sorrendbe helyeznének őket?
1.Bella : Szerintem szép,lágy hangzású,nőies név, ami gyereknek és felnőttnek is szép, ráadásul a jelentése is az,hogy szép.
2.Johanna : Kicsit keményebb de elegáns,nőies hangzású név, sok királynő neve volt.Hangzásra nem tetszene annyira,de mivel olyan elegáns,királynős így tetszik a trasicionálissága miatt.
3.Viola: Violettaként jobban tetszik,bár nem a kedvenc virágnevem,de kellemes,lágy hangzása van.
4.Alexa: Alexandraként jobban tetszik,de én azt is inkább Szandrának becézném.Így Alexaként túl rövid,beceneves és kicsit fiús is, mivel ugye csak egy a betűt csapunk az Alex névhez.
5.Amarilla: Elsőre talán jól hangzik,de ahogy ízlelgetem egyre ízléstelenebb,csicsásabb és idegenebb. Olyan mintha a Mária,Mari név túlgiccselt,brazil sorozathoz igazított alakja Marilla,és előtte még az A. Furcsa így egybe kimondani valahogy így tagolnám A Mari illa.
Sorrendet nem tudok felállítani, de:
Viola, Johanna, Alexa tetszik.
Bella, Amarilla nem.
Viola
Johanna
Amarilla
Bella
Alexa
1. Alexa
2. Johanna
3. Bella
4. Amarilla
5. Viola
Igazából egyiket sem adnám, nagyon esetleg az első kettőt, azok tetszenek. A Bella se rossz, a másik kettő nem tetszik.
Ezek közül ilyen formában a Johanna a legjobb. Bár a Bella jobban tetszik, de így önmagában nem adnám, hanem Izabellaként. Az Alexa is jobban tetszik Alexandraként.
Viola, Amarilla nem tetszik.
1.Bella
2.Alexa
3.Amarilla
4.Viola
5.Johanna
1. Johanna
2. Viola
3. Alexa
4.
5.
6.
7.
8.
9.Amarilla
10.
11.
12.
13.
...
10000. Bella
Nekem az összes tetszik kivéve az Alexa. Az Amarilláról még most hallottam először de azzal sincs bajom.
Top 1: Bella
Top 2: Johanna
Top 3: Viola
Top 4: Amarilla
Top 5: Alexa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!