Elfáradt anyukák te miket szoktatok érezni?
Figyelt kérdés
2018. júl. 18. 17:52
11/14 anonim válasza:
Ugy vagyok mint 8-as rosszul fogalmazom meg a mondandóm, megforditom a szavakat stb
12/14 anonim válasza:
#9 nem kéne irigykedni. Szánalmas komolyan... Majdnem durvabbat írtam....
13/14 anonim válasza:
🤣 hidd el, nem irigykedem, nem magamra céloztam! Sokan panaszkodnak itt, azért írtam! Nincs miért, mivel nekem a kisgyerekek egyenlő a hivatásommal!
14/14 Coffelia válasza:
A legborzasztóbb fizikai fáradtságom az első másfél hónapban volt. A legegyszerübb szavakon is nyökögtem, a gyerekem születési óráját és percét hetekig nem tudtam megjegyezni. A legborzasztóbb mentális fáradtságaimkor pedig öszeomlottam és órákig zokogtam. Egyszer éjjel pánikrohamom volt, erős gyomorgörccsel és fetrengésel, légszomjjal. Ilyenkor semmi más nem segít, mint hogy hagyjanak aludni. Hát ezt éreztem, ezt csinálja az emberrel a vég nélküli kizsigerelés. Idejében kell szólni, hogy valaki vigye le a játszóra a gyereket, vagy legyen el vele fél napig, amíg anyuka magához tér. Megtanultam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!