Mit adtok apák napjára?
Az egyik internetes oldal ezt írja:
Az apák napja egy világi ünnepnap, Magyarországon június harmadik vasárnapján ünneplik. (Vannak, akik - viccesen - május 19-ét, Ivók napját tartják apák napjának.) A 20. század elején kezdték el megtartani az anyák napja párjaként. Az apaságot és a szülői szerepet ünneplik ilyenkor. Ilyenkor emlékeznek az apákra, nagyapákra és a többi férfi elődre. Az apák napját világszerte számos különböző időpontban ünneplik. Ezen a napon általában ajándékot adnak az apáknak, és ilyenkor a család általában együtt van.
igen, szerintem is azért ;)
21 hós a lányunk és 4 hós a fiunk, mi kézzel-ujjal festünk egy képet. semmi extra, csak mégis vmit adjunk, hogy megtanulja hogy örömet szerezni jó dolog...
Szerintem abból kell kiindulni, hogy az Anya mit kapott Anyák napjára.
Pl. ha extra kedvességet, figyelmességet (sokáig alhatott, apuka virágot vitt a baba/gyerek nevében, stb) akkor hasonlót kaphat ő is: extra kényeztető napot.
Ha tárgyi ajándékot kapott anyuka, akkor apuka is kapjon valami tárgyi ajándékot.
Nem gondoltam semmi komoly, nagy ajándékra. De még is szeretném a kisfiam nevében (4,5 hós) felköszönteni. Ez első Anyák és Apák napjánk:-)
Én virágot kaptam Anyák napjára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!