Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit adtok apák napjára?

Mit adtok apák napjára?

Figyelt kérdés
2010. jún. 18. 07:18
 1/10 anonim ***** válasza:
Mikor lesz?
2010. jún. 18. 07:18
 2/10 A kérdező kommentje:
Apák napja minden június 3. vasárnapja. Idén, most hétvégén lesz, júni 20.
2010. jún. 18. 07:26
 3/10 anonim ***** válasza:
LOL! Nem is tudtam hogy van ilyen.. :S Vagy mostanában lett divat mert túl sok nő nap van?
2010. jún. 18. 07:36
 4/10 A kérdező kommentje:

Az egyik internetes oldal ezt írja:

Az apák napja egy világi ünnepnap, Magyarországon június harmadik vasárnapján ünneplik. (Vannak, akik - viccesen - május 19-ét, Ivók napját tartják apák napjának.) A 20. század elején kezdték el megtartani az anyák napja párjaként. Az apaságot és a szülői szerepet ünneplik ilyenkor. Ilyenkor emlékeznek az apákra, nagyapákra és a többi férfi elődre. Az apák napját világszerte számos különböző időpontban ünneplik. Ezen a napon általában ajándékot adnak az apáknak, és ilyenkor a család általában együtt van.

2010. jún. 18. 07:39
 5/10 anonim ***** válasza:

igen, szerintem is azért ;)

21 hós a lányunk és 4 hós a fiunk, mi kézzel-ujjal festünk egy képet. semmi extra, csak mégis vmit adjunk, hogy megtanulja hogy örömet szerezni jó dolog...

2010. jún. 18. 07:42
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem abból kell kiindulni, hogy az Anya mit kapott Anyák napjára.

Pl. ha extra kedvességet, figyelmességet (sokáig alhatott, apuka virágot vitt a baba/gyerek nevében, stb) akkor hasonlót kaphat ő is: extra kényeztető napot.

Ha tárgyi ajándékot kapott anyuka, akkor apuka is kapjon valami tárgyi ajándékot.

2010. jún. 18. 07:44
 7/10 A kérdező kommentje:

Nem gondoltam semmi komoly, nagy ajándékra. De még is szeretném a kisfiam nevében (4,5 hós) felköszönteni. Ez első Anyák és Apák napjánk:-)

Én virágot kaptam Anyák napjára.

2010. jún. 18. 07:55
 8/10 anonim ***** válasza:
Én egy bögrét készítettem neki DM-ben amire rá volt nyomtatva a kisfiunk képe...
2010. jún. 18. 10:21
 9/10 anonim ***** válasza:
Apák napjára kapott egy kisfiút, akinek szombaton lesz az 1. szülinapja. Szerintem ez elég jó ajándék. :-)))
2010. jún. 18. 11:23
 10/10 anonim ***** válasza:
én anyák napjára semmit nem kaptam, akkor most én se adjak apák napjára? :D
2010. jún. 18. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!