Laazy Gyözö Robert kérdése:
Szeretnem meg kerdezni hogy a baratnom most szult meg harom napja es a gyermek ideiglenes nevelo szulokhoz kerult nem kelet volna meg kapnia a gyermek papirjait?
Figyelt kérdés
2018. júl. 7. 15:29
2/17 anonim válasza:
Milyen papírokra gondolsz?
Nekem a kórházban intézték az anyakönyvit, meg az anyasàgihoz az igazolàst. A többit, taj- adó- lakcímkàrtya, személyi a babának utólag kellett, esetekben valszeg ezeket a nevelőszülők kapjàk meg.
3/17 anonim válasza:
Milyen papírokra gondolsz? Az anyakönyvi kivonat,Taj kártya stb..nem jön egyből.
De nem tudom ebben az esetben nem e a nevelőszülő kapja a papírokat.Ehhez nem értek...
4/17 anonim válasza:
A nevelőszülő kap minden iratot.
5/17 anonim válasza:
Mindegyikhez idő kell. De ezekre a babának van szüksége, tehát szerintem a nevelőszülők fogják megkapni.
6/17 anonim válasza:
A nevelőszülők kapják meg ezeket hogy intézhessék a támogatások igénylését.
7/17 anonim válasza:
Úgy tudom a nevelőszülők kapják meg. Megkérdezhetem hogy kerülhetett a kicsi máris nevelőszülőkhöz?
8/17 anonim válasza:
Mondjuk úgy, hogy mindkét szülője nevelőotthonos kiskorú; vagy hajléktalan...stb.
9/17 anonim válasza:
Hát ha ilyen helyzetben szülni mer, jobb is a gyereknek biztonságban nevelőszülőknél.
10/17 anonim válasza:
Ugye nem a támogatások miatt kellenének neked a papírok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!