Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ki után kapta a gyermeketek a...

Ki után kapta a gyermeketek a nevét? Vagy honnan jött az ötlet, hogy az lesz gyermeked neve?

Figyelt kérdés
2018. júl. 7. 13:52
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Nalunk Nelli lesz az egyik nev de mivel a vezeteknev is rovid igy szeretnenk melle megegyet. Csak azzal nem jutunk dontesre.

Egyebkent parom anyukaja volt Nelli de sajnos 7 eve meghalt es ezert szerette volna ha az o nevet kapja. Meg egy olyan nev ami szerintem kicsinek es nagynak is jo. Mivel mi is kulfoldon elunk itt is tudja hasznalni.

2018. júl. 8. 01:15
 12/18 anonim ***** válasza:
Oviban volt egy Marcell nevű csoport társam, azóta tetszett a név. Ahány Marcellt, Mártont ismertem mindegyikük kedves, jó ember volt.
2018. júl. 8. 10:50
 13/18 anonim ***** válasza:

1. külföldön is értelmes legyen :) (szegény férjem - István - szív a nevével rendesen)

2. aztán kiválasztottunk 3-3 nevet, összevetettük, és ami nagyon idegenükl hangzott, vagy nem tetszett, az "kuka"

Végül Leona lett. :)

2018. júl. 9. 14:54
 14/18 Tubarózsa ***** válasza:
100%
Levente József. A Józsefet apja után kapta. A Levente meg csak úgy. Átnyálaztam a nèvlistát kb 10-15nèv volt esèlyes vègül Levi lett. Apjának fontos volt, hogy becèzhető nèv legyen, nekem meg, hogy "normális" legyen ès passzoljon a vezetèknèvhez is.
2018. júl. 10. 11:50
 15/18 Nu, págágyí ***** válasza:
Lyukas gumi az asszony tévézni akart én meg dugni.. :D
2018. júl. 11. 19:51
 16/18 anonim válasza:
Olyan nevet szerettem volna aminek nincsen becézése.
2018. júl. 12. 23:06
 17/18 Alex Fly ***** válasza:
Már régóta tetszett ez a név. És a kislányom születési ideje alapján is ideális lett; külföldön is bárhol hasznáhatja ugyanígy de sehol sem túl elterjedt. Második keresztnévként az anyjáét kapta.
2018. júl. 14. 06:58
 18/18 Melone19 válasza:
Mindenképp magyar eredetű, nem tucatnevet kerestem, ami összeillik a vezetéknévvel is. Mondhatom, igazán jól sikerült, mert eddig még mindig megjegyezték, h gyönyörű neve van. Kimondva a hangzása szép és a jelentése is különleges és "értékes". Második keresztnévként drága szeretett nagyikám nevét kapta, aki nem érhette meg az ő születését.
2018. júl. 15. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!