Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 3 gyereknél tényleg mondhatni...

3 gyereknél tényleg mondhatni majdnem a bruttó béred kapod nettóban? Ez igaz?

Figyelt kérdés

Itt olvastam gyakori kérdéseken, aztán felmentem a hrportal bérkalkulátor oldalára, beírtam a 332000 bruttó fizetést, és azt dobta ki, hogy 3 gyerek esetén 320 ezer nettót kapnék készhez plusz családi pótlék.

2 gyerek esetén egyébként csak 250 ezer egy gyerek esetén 230 ezer és ha nincs gyerek adókedvezmény nélkül 220 ezer.

Jelenleg nincs gyerekem, de vannak tervek a menyasszonykámmal, és az érdekelne, hogy tényleg ilyen magas az adókedvezmény 3 gyerek esetén? Hallottam már erről ezt azt, de ez nekem érdekesnek tűnik. Így ha az ember nem minimálbéres jobban megéri 3 gyereket nevelni mint kettőt, hiszen annyival többet visz haza így 2 ember, hogy sokkal jobban megélhet.

Köszönöm

2018. júl. 2. 09:30
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
oh köszönöm a válaszodat, kicsit eltévedtem ezen a téren akkor :)
2018. júl. 6. 10:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!