Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy lehet valaki manapság...

Hogy lehet valaki manapság ennyire szuper anyuka, mint Active Mum Life?

Figyelt kérdés
[link]
2018. jún. 27. 11:00
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez alkat, idő és pénz, és persze motiváció, ami részint ezekből ered. Nekem viszonylag korrekt a genetikám, van annyi pénzünk, hogy eléggé egészségesen együnk, és GYED alatt volt időm sokat mozogni is a kicsivel (ma már munka mellett csak hétvégén van erőm rá). Meg egy olyan férj se árt, aki nem hagyja magára az embert minden feladattal...
2018. jún. 27. 11:43
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Ruhaban jobban nez ki.
2018. jún. 27. 12:09
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

A segge és a hasa jó.

Az arca férfias, a haja kamaszfiús, a melle lapos.

Összességében nem cserélnék vele külsőt. Nem vagyok ilyen izmos, de az arcommal meg vagyok elégedve, hosszú szőke hajam van és jobb mellem. Szóval nem, nem cserélnék :)

2018. jún. 27. 12:18
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Megnéztem még pár közeli képen. Az arca kifejezetten csúnyácska, nem csoda hogy a hátsójával akar kompenzálni. Azon bárki változtathat, a pofiján viszont nem.

Mindenesetre ez a pózerkedes kb. 80-as IQ-ra vall szóval esze sem sok lehet.

Ezek után mitől szuper?!

2018. jún. 27. 12:22
 15/18 A kérdező kommentje:
Mondjuk azzal én sem értek egyet, hogy 3 gyerekes anyuka tangas, fenekmutogatast csinál kozszemlere a neten. Lehetne ezt finomabban is csinálni, még a bikini bugyi is jobb, tanga nekem már túl durva.
2018. jún. 27. 12:29
 16/18 anonim ***** válasza:

[link]

Ezen a képen konkrétan szétfolyik a feneke. Nem értem miért kell ezt így kitenni..

2018. jún. 27. 14:06
 17/18 anonim ***** válasza:
Nekem elég fura a vélemenyed, miből gondolod hogy szuper anyuka? Edzős videói vannak fent, amik amúgy nem rosszak. Én is csináltam egy két gyakorlatát pl szoptatás közben. Jól esett hogy amikor azt se tudtam hol áll a fejem a gyerek miatt, legalább a torna visszajött az életembe. Beállni szidni meg nem fogok egy vadidegen nőt, bár én sem tennék ki a netre fenekes fotókat.
2018. jún. 27. 14:18
 18/18 anonim ***** válasza:

Szerintem pörög egész nap. Strapálja a három gyerek :) Meg látszik, hogy szívesen sportol.

Igen, elég magamutogatós az oldal. De azért úgy látom, bevállalja az előnytelenebb fotókat és a narancsbőrt is.

Sok-sok munka van ebben az biztos.

2018. jún. 27. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!