Szálka kiszedése hogyan?
Figyelt kérdés
Vmi praktika?Nem enged hozzányúlni,mert fáj az ujja ahova belement.Lefogni mozdulatlanra nem lehet.2018. jún. 24. 23:14
1/8 anonim válasza:
Mennyi idős az alany? Valahogy pedig meg kell győzni, hogy hagyja mert ha begyulladt az se lesz jobb neki
2/8 anonim válasza:
Mélyre ment szálkát a párakötés pár nap alatt kihoz, de ha a felszínen van, egyszerűbb és kíméletesebb csipesszel kivenni.
3/8 A kérdező kommentje:
Csipesszel nem lehet. Mi az a párakötés?
2018. jún. 24. 23:58
4/8 anonim válasza:
tegyél rá ragtapaszt - a legjobb az a fehér lukacsos, vagy a hagyományos barna - úgy, hogy a ragasztó része kerüljön a szálka fölé. Ha nincs mélyen, hamar kiszívja.
5/8 anonim válasza:
Nálunk apa lefogja bármelyiket mozdulatlanra, plusz egy kis mesenézés és csokoládé és még énekelünk is :) Ha csipesszel nem jön ki, mert beljebb van, pici szálkát, tüskét tűvel szoktam kipiszkálni (nem szúrok a bőrnél lejjebb, szóval csak akkor ha jól látsz és ügyes kezed van), aztán Betadine rá. Kb. 2 perc és utána már egyáltalán nem fáj. Lehet napokig dunsztolgatni meg áztatni, de szerintem az ilyesmiket úgy kell felfogni, mint az orrszívást vagy más elsősegélyt, hogy muszáj túlesni rajta, különben rosszabb lesz és tovább tart.
6/8 anonim válasza:
Nem tudom kiszedted-e, de a szódabikarbóna pillanatok alatt kihozza. Kos vizet raksz hozzá, hogy pasztás legyen, teszel rá sebtapaszt, vagy valamivel bekötöd, 5 percet rajta van, utána úgy kiemelkedik a szálka, hogy kézzel ki tudod venni.
7/8 A kérdező kommentje:
Szódabikarbónát kipróbáltam, de nem csinált semmit :(
Pedig jó ötletnek tűnt
2018. jún. 25. 12:52
8/8 anonim válasza:
Fogja le a férjed, bármelyik férfi családtag, te meg szedd ki.
Ha begyullad az sokkal szrabb lesz neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!