Tália névről vélemények?
Figyelt kérdés
2018. jún. 20. 22:06
11/16 anonim válasza:
Renault ami eszembe jut kapásból. De ha neked / nektek tetszik, ne érdekeljen más véleménye!
12/16 anonim válasza:
Színház ugrik be és egy tál. Szóval nem adnám. Bár nem rossz.
13/16 anonim válasza:
Nekem tetszik ez a név. A Tia is nagyon tetszik, el tudnám képzelni a Tália becenevének. Szerintem nem kell leragadni azok a nevek mellett, amelyeket mindenki használ és elcsépeltek már...
14/16 anonim válasza:
Önmagában érdekes név. Az nem tetszik, hogy a magyar hangzás szerint anyakönyveztetik. Ebből a legelvetemültebb nekem a Dzsenifer. Nézni rossz. A Jenifer-t miért ne használhatnánk?
Szerintem fontos, hogy a vezetéknévvel együtt nézzed a hangzását. Egy 'Bánhidai Tália' kellemetlen szitukat eredményezhet.
Mivel lánynév, én csak lágyabban hangzó vezetéknévhez adnám. Én gondolnék arra is, hogy külföldön hogyan fogják kiejteni (pl. angolul). Mire felnő, könnyen lehet, hogy sokat lesz magyarországon kívül.
15/16 anonim válasza:
Szép név, nagyon nőies. Meg még a Natália is tetszik. Mind a kettő csodaszép.
16/16 anonim válasza:
Szerinrtem nagyon szép név, lehet Liának becézni. Szerintem nem egy katekória a Dszenifer, Dzsesszika, Szolanzs, Zsüsztin és egyéb elvetemülten magyarosított nevekkel. Én a Liára végződő nevekhez tudnám “csoportosítani” pl. Amália, Dália, Délia, Júlia, Kornélia, Natália stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!