Ki hogy becézi kisfiát, kislányát?
Nagyobbik nekem is Noémi, de néha Gézának hívjuk :D Ez onnan, hogy a 2.neve Éva, amiből ismeretségi körben van szép számmal, 1x a párom mondta, nincs valami ehhez hasonló?...
A kisebbik husi, husibaba. Nem kell indokoljam, félévesen kerek 10 kg volt :D
Eleinte Kiscsikó, csikesz.
Illetve 2 hónapja csipasz, ill csípaszom 4 hónapos fiú
Nekünk 'Csodabogárkánk' van. :)
7 év után sikerült, 6. lombikra egy középidős ikervetélés után; és tényleg egy orvosi csoda, hogy Ő lett nekünk:
A terhesség alatt volt olyan vérzésem, amit az orvos is csak vödörbe tudott felfogni, a placentából véreztem. Mire ezen túljutottunk, addigra kinyílt a méhszájam és a kislányom feje már bent volt a belső méhszájban, és még csak a 18. hétnél tartottunk. Megműtöttek, de megsérült a burok. Szivárgott a magzatvíz, de szerencsére pár nap múlva beforrt. Fejjel lefelelé megdöntve, állandó fekvéssel tudtam csak kihordani. Azt mondták az orvosok, hogy 28-30. hétre meg fog születni. De Ő kitartott velem a 38. hétig. És minden viszontagság ellenére makk egészséges.
Szóval nekünk Ő egy igazi kis Csodabogárka...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!