Arra gondoltam, ha megint megjön csinálnék valami jót, amit terhesen nem lehetne/nem élveznék. Mi legyen az?
Figyelt kérdés
Utazást ne írjatok, mert azt már lefoglaltuk!2018. jún. 13. 20:19
12/15 anonim válasza:
Koncert, mozi, nyári fesztiválok... terhesen se olyan buli, kisbabával és pici gyerekkel se fogsz menni egy darabig.
Szauna, termálfürdő, tóban úszkálás.
14/15 anonim válasza:
Egyél sushit, tatár beefsteaket, lánytükörtojást,( ha szereted.. nekem ezek nagyon hiányoznak) igyál alkoholt, egyél tortát vagy ilyesmit, sosem lehet tudni( nálam kiderült, hogy diabéteszes lettem,szóval no cukor..) élvezd az életet :)
15/15 anonim válasza:
Egyél sushit, tatár beefsteaket, lágytükörtojást,( ha szereted.. nekem ezek nagyon hiányoznak) igyál alkoholt, egyél tortát vagy ilyesmit, sosem lehet tudni( nálam kiderült, hogy diabéteszes lettem,szóval no cukor..) élvezd az életet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!