Ti mikor festettétek ki a babaszobát?
Figyelt kérdés
Mikor érdemes ezt megcsinálni, hogy még friss legyen, de biztosan kiszellőzzön? Most vagyok 26 hetes, férjem szerint még ráér, én viszont már nekiállnék. Köszi a segítséget.2018. jún. 9. 14:30
11/11 anonim válasza:
Én most vagyok 36 hetes, a jövő héten lesz festve, múlt héten cserélték az ablakokat. Nálunk sajnos így jött ki, az ablakos cég nagyon sokat váratott. Néhány héttel előbb jobb lett volna, mert akkor még könnyebb volt a mozgás, most viszont annyira vizesek a lábaim és a kezeim, hogy alig tudok valamit csinálni, így anyukám jön majd segíteni takarítani a festés után.
Szóval 30 hét körül szerintem időszerű a festés :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!