Ott mered hagyni a 7 éves gyereked egy szülinapi buliba "egyedül"?
köszi a válaszokat!
csak azért érdeklődtem,mert szülinapot fogok tartani a kislányomnak kb 10-12 gyerekkel,és érdekelt hogy ki hogy gondolkodik erről.
Amikor meghíváskor felvetettem hogy szülő nélküli lenne-akkor úgy éreztem nem mindenkinek tetszik az ötlet.
Szerintem úgy vesd fel a dolgot, hogy alapvetően ott lehet hagyni a gyerekeket, nem kell őket őrizni, de aki szeretne, az maradhat nyugodtan.
Nem biztos, hogy azért marad a szülő, mert benned nem bízik, hanem mert ismeri a gyerekét, és esetleg úgy ítéli meg, hogy jobb, ha rajta tartja a szemét. Pl. ennyi idősen az én fiamat sem mindenhol hagytam ott, mert hajlamos volt bevadulni, és úgy voltam vele, hogy jobb, ha én állítom le, amikor még megelőzhető a nagyobb csetepaté, mintha a vendéglátó szülőnek kell rendet tennie.
Az aztán szép nagy buli lenne, ha a 10-12 gyerekekkel még a szülők is ott maradnának. :-) a kérdésre válaszolva: az enyém egy nagyobb játszóházas buliban igényli, hogy ott maradjak. (6éves)
Házibuliban már 5 évesen is ott maradt simán egyedül, sőt van olyan gyerek, aki már játszóházasban is ott maradt egyedül, szülő nélkül 4,5 évesen. Úgyhogy ez gyerekfüggő, de azért egy hét éves gyereknek már illik kibírni anya nélkül egy bulit.
köszi a válaszokat.
ha valaki nagyon félne anyuka nélkül-akkor azért nem akarom "kényszeríteni" sem
csak bennem is felmerült hogy az egyik szülő ott marad ,akkor már szép sorban a több is.. :D
Na majd akkor meglátjuk hogy alakul..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!