Fernándó, Albert, Márk, Márton, András, Ruben, Róbert, Rajmund, Péter nevek közül melyik tetszik nektek?
Adnám: Márton, András, Rajmund, Márk
Tetszik: Róbert, Péter
Nem tetszik: Fernándó, Albert, Ruben
Nagy kedvencem volt az András (Andris), de kb belehalnék, ha valaki lebandizná a gyerekemet, ezért gyorsan kihúztam a listámról anno.
Amúgy nem igazán állnak közel hozzám ezek a nevek. Talán a Róbert és a Márton az, amit adnék.
A Fernándó egyszerűen nem is értem, hogy került ebbe a felsorolásba, a többiből pedig igencsak szaladgálnak az opviudvaron mindenféle színű példányok :)
András tetszik a legjobban, a páromat is így hívják, ezért kicsit elfogult vagyok.
Egyébként a Fernándó, a Ruben és a Rajmund kivételével bármelyik jó.
Igazából ezek közül csak a Péter. Számomra ez egy nagyon szép örök klasszikus név, amely minden korosztályban megállja a helyét.
A Márk, Márton, András, Róbert nevek is teljesen normális, vállalható nevek, de nekem nem tetszenek.
Albert, Ruben=furcsák, de ismerek ilyen nevű ferfiakat
Rajmund, Fernándó=az a kategória amit még akkor sem adnék, ha ez a két név lenne a világon
"Nagy kedvencem volt az András (Andris), de kb belehalnék, ha valaki lebandizná a gyerekemet"
Ezzel én is pont így voltam. Ezért megeskettem
Bocs.
Szóval megeskettem a családot, hogy senki sem fogja bandizni. Aztán most, hogy felnőtt, érdekes módon nem zavar, hogy a kollégái Bandinak szólítják. :)
Nagyon tetszik: Márk, Márton, Róbert
Tetszik:András, Péter
nem tetszik: Albert
a hideg kiráz tőle: Fernándó, Ruben
Fernándó - ez így ilyen formában borzalmas
Albert - tetszik
Márk - egséz jó, tetszik
Márton - egész jó, tetszik
András - régebben egyik kedvencem volt, még most is tetszik
Ruben - nagyon nem
Róbert - nem rossz, olyan átlagos, de nem is tetszik különösebben
Rajmund - nagyon nem
Péter - nem tetszik és nagyon tucatnév
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!