Mit vigyünk nyaralásra?
Sziasztok!A családommal először megyünk tengerpartra,Törökországba, nyaralni. Mit tanacsolnatok mik azok a dolgok, amit mindenképp érdemes ilyenkor magunkkal vinni? Legfőképpen 7 éves kisfiam miatt tettem fel a kérdést. Témában jártas anyukák tanácsait várom.
Válaszokat előre is köszönöm a segítséget! 😊
Gyerelemnek (4) alábbiakat csomagoltam nyaralásra:
- kedvenc bögre, jatektelefonja amik visszaadják az otthoni érzéseit is kicsit
-alvos plüsse
- napi vitaminjai, lazcsillapito, szunyogcsipesre,bőrallergiára kencefice, naptej, hasfajasra espumisan
- strandcucc, törölköző
-otthoni es utcai szandi
-zártabb cipo
-gumicsizmat vennem kellett ott
-esőkabát
-mesekönyvek, pár benti vagy strandos homokozos jatek
- kb 10 bugyi, zokni, polok, kisgatya, melegebb gatyo, egy pulcsi, átmeneti kiskabát, vékony sapka
- törlőkendő, tisztalkodasi szerek, spec babafurdeto es kremek mert a szimpla szaritja a bőrét
-felfujhatos uszogumik es ajandekba hoztak neki feldujhatos motor, matrac stb, jobb, mint ott megvenni ezeket
- gondolkodtam vizallo, adatait tartalmazo karkötőben is, de az elmaradt, de nem hülyeség
Ez komoly? 7 éve nevelsz egy gyereket és nem tudod mire van szüksége a mindennapokban és mit kell adnod ha beteg?!? Csoda hogy életben maradt melletted.........
Bocsánat de az ilyen életképtelenségről árulkodó kérdések kiverik a biztosítékot! Lehet lepontozni, töröltetni, de akkor is szégyen hogy valaki 7 év után sem tudja, hogy mik egy gyerek szükségletei!! És tökmindegy hogy Törökország vagy Balaton, a gyereked ugyanaz, a betegségek is amiket benyalhat.....elképesztő komolyan.
Jézusom! Hát köszönöm szépen a "jó" tanácsokat! 😊. Nyilván nem az alapvető dolgokra g0ndoltam, azért írtam le, hogy tengerpartra megyünk. Hogy esetleg van e valami tapasztalat, amit esetleg másnak sem jutott eszébe és nyaralás közben jött rá, hogy nem ártott volna ha van. Ilyen dolgokra gondoltam. Kár volt kérdezni
Mondjuk ez a válaszolókat minősíti és tovább nem is írnék véleményt.
Kedves első válaszoló, nagyon szépen köszönöm a válaszod. Szép napot Önnek!
Sok naptejet, kalapot, parttól függően vízicipőt (nem csak kavicsosra jó, hisz a forró homoktól is véd). Mi szeretjük az uv szűrős ruházatot is, jobb mint a szimpla fehér póló a nap ellen. Rengeteg kis- és nagygyerekes családon láttunk.
Antihisztamin tartalmú krémet, tablettát napégésre, csípésre.
Gyomorbántalmakra való gyógyszert.
És ott ne igyatok vizet, jéggel készített italt.
Ami nekünk kellett volna, de nem volt egyszer nyaraláson az szorulásra való gyógyszer volt. Egyiptomba mentünk, mindenki mondta, hogy hasmenés nagyon valószínű. Hát... nekünk szorulásunk lett :D.
Amit még vigyél, az műanyag vízicipő. Véd az ellen, hogy a vízben belelépjen egy élesebb kőbe, kagylóba, illetve a forró homokon is jól jön.
Szerintem vigyél valami kevés meleg, vízálló öltözetet, mert akármilyen derűs időt jósolnak lehet h meglep titeket egy kis eső.
A gyógyszereit, vitaminjait, stb-t te tudod, azokat vidd. Ha nem akarod az egész kiszerelést magaddal vinni, érdemes egy kis gyógyszertartót beszerezni, amibe belefér az a 4-5 (vagy nem tudom menniy) kapszula.
Vigyél pendrive-ot, memóriakártyákat és töltőt, hogy a fényképeket tudjátok hová tenni és ne merüljön le a fényképező/a telefon.
Próbálj meg minden szükséges ruhát, strandfelszerelést, játékot, stb vinni, mivel ha ott kell megvenni az többszöröse lesz az itthoni árnak.
Hirtelen ennyi jutott eszembe, remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!