Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Placenta elfogyasztása?

Placenta elfogyasztása?

Figyelt kérdés

Mit gondoltok róla? Én most találkoztam ezzel a dologgal először... Egyelőre köpni-nyelni nem tudok, csak nézek ki a fejemből, hogy ezt nem hiszem el, hogy ilyen van...

Ez komoly?? Nálunk is szokás ilyet csinálni vagy inkább külföldön? Csak szerintem nagyon beteg??

2018. máj. 10. 12:28
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem szokás
2018. máj. 10. 12:31
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Az elso reakciom, mikor anno olvastam rola az volt, hogy undorito, en megcsak megnezi sem akartameredetileg, mikor a szulesre keszultem. Azota mar azt is tudom, hogy olyan hormonok vannak benne, amik segitik a verzest csokkenteni, szoval kifejezetten hasznos dolog lehet eros verzes eseten leharapni belole egy kicsit (waa meg belegondolni is...). De ha mondjuk korqbbi szulesnel eros verzes volt, akkor a kovetkezonel meggondolnam ezt a lehetoseget.
2018. máj. 10. 12:39
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Már a kinézetéző hánynom kell, hozzá sem érnék, nemhogy megegyem!
2018. máj. 10. 13:39
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem bírnám megtenni az biztos. De az állatvilágban is elég sok állat megeszi ellés után (pl őz). Mert rengeteg hormon és vitamin van benne.
2018. máj. 10. 19:01
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a kinézetével semmi bajom, én kértem is az orvost, hogy majd mutassa meg, mert kíváncsi vagyok rá, és részletesen meg is mutogatta.

De eszembe nem jutna megenni, ez elég gusztustalan számomra is.

2018. máj. 10. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!