Normális, hogy ilyen kisgyereket szeretnék?
Kezdjük ott, hogy egyenlőre minden nagyon elméleti. Még nincs tervben baba.
Leszbikus vagyok és még nem szeretnék gyereket, de már nagyon várom hogy kisbabám legyen. Innentől válik furcsává a kérdés. Nagyon szeretném, ha meleg kisfiam lenne. Nyilván nem az én döntésem és nem is az övé, és nem is kérdés hogy ugyanúgy fogom szeretni, bármi is történjen. Egy lányt is szeretnék majd, neki valamiért teljesen hidegen hagy a szexualitása.. Tudom tudom, nem én döntök a neméről és közel sem biztos hogy egy fiú egy lány lesz, de mivel mesterséges megtermékenyítéssel szeretnék gyereket, így kicsit jobban befolyásolható a baba neme, már ha igazak amiket olvastam a neten. (X és Y spermiumok gyorsasága és ‘erőssége’.) A kérdés az lenne, hogy normális ez a ‘vágyam’? Valami igazolt módszer van rá, amivel nagyobb esély van rá? Mert nem tudok róla.
Remélem soha nem lesz gyereked és hasonló kommentekre nem vagyok kíváncsi.
"Leszbikus vagyok és még nem szeretnék gyereket, de már nagyon várom hogy kisbabám legyen."
Szerintem azt se tudod mit akarsz.
Pont neked kéne a legjobban tudnod leszbikusként hogy nem a szexuális beállítódása határozza meg az adott személyt és hogy a szülőnek kb. semmi köze ehhez.
Én ugyan hetero vagyok de esküszöm nem értettem soha a homofób szülőket, ugyan mit érdekli őket hogy mi vonzza szexuálisan a gyereküket/ milyen neművel élnek kapcsolatban. Inkább azon aggódnának, hogy milyen ember a gyerekük párja, tisztelik és szeretik-e egymást stb.
Engem nem zavarna ha a gyerekem homoszexuális lenne, de az sem ha hetero. Akkor is az én gyerekem, és olyan ember amilyennek nevelem.
Szerintem nem normális az ilyen jellegű vágyad, kicsit betegesnek tartom, és remélem ezt te is belátod idővel.
Próbálj meg szembenézni azzal hogy mi lehet ennek az oka. Tegyél fel magadnak kérdéseket és ki fog derülni hogy valami sérelem/fixáció/frusztráció/félelem okozza, hogy előre kitaláltál magadnak egy szerepet egy forgatókönyvben.
Szerintem sem normális, utána kéne járnod, hogy ez a vágy miből fakad. Főleg, hogy a lányoddal kapcsolatban nem érzel így.
Amúgy szerintem mire terhes leszek már jobban fog érdekelni, hogy egészséges legyen, időben szülessen, jó anya legyél, stb, mint ez.
Ezt úgy értem, hogy még legalább 5 év, mire a saját pénzemből tudnék ellátni egy kisgyereket. Eszem ágában sincs a szüleim zsebébe nyúlkálni, ezért megvárom, amíg saját pénzből fogok élni.
Igen, én is ebben bízom, hogy a végén már csak az egészsége fog számítani.
Nem, szerencsére sosem történt velem ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!