Szabina1995 kérdése:
Óvodás gyermek melletti munka lehetősègek?
11/22 A kérdező kommentje:
A fèrjem katona, jelenleg fèl èvig távol van, és ha nincs is távol akkor viszont határ...
12/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat!
2-es vagyok. Kezet foghatunk, az én férjem nyomozó és éppen a határon van
2018. máj. 4. 09:20
Én pedagógiai asszisztens vagyok a megyei pedagógiai szakszolgálatnál. Fél nyolctól négyig dolgozom. Reggel a férjem viszi a gyereket oviba, délután én megyek érte.
De a férjem sokszor bátorított, hogy menjek nyugodtan a másik szakmámban dolgozni (szociális munkás), megoldjuk azt is, ha ott délután kell dolgoznom. Nagyszülői segítség nálunk sincs, de ő úgy van vele, hogy nehogy már én azért ne dolgozzak a szakmámban, mert mindig én igazodjak az ő munkarendjéhez. Mondjuk én nem szeretnék most váltani, nagyon jó munkahelyem van, tök jó főnökkel, jó csapattal, ilyet nem szívesen hagy ott az ember a bizonytalanra. Viszont az tény, hogy itt nekem nincs lehetőségem előrelépni.
2018. máj. 4. 12:14
En ovono vagyok, a gyerek az en ovimba jar egy masik csoportba. Velem jon mindig, akkoris, ha hatra jovok, az kicsit nehezebb, de ilyenkor mar fel1-kor megyu k haza, megkerem, hogy ne fektessek l, otthon pihen. Ha delutanra megyek (fel 10, 10, vgy fel11), akkoris velm jon be, ilyenkor a delelotti jatekbol kimad, de delutan bandazhat. Szrencsere mindenki rugalmas. A suli az ovodahoz kozel van, kiszaadhatok majd erte az elso idoszakban, kesobb egyedul is bejohet hozzam az oviba, ha vegzett, es egyutt megyunk haza (ha zaros vagyok, akkor apa elviszi).
2018. máj. 4. 14:35
16/22 A kérdező kommentje:
A pedagógiai aszisztensnek mi a feladatköre? Illetve milyen vègzettsèg kell hozzá?
Barátnőm is egyedül igyekszik megoldani. Nyáron ha szabin leszek, nálunk lesz 2 hetet a lánykája, utána tábor tábor hátán, a mamák is 1-1 hétre bevonhatóak. Ezt egyedül lehetetlen megoldani. Látom rajta. Tehát vagy másik anyuka, szitter, tábor, rokon. Máshogy nem lehet. Vagy otthon maradsz, sokan vàlasztják ezt az utat.
2018. máj. 5. 08:09
Előző vagyok, apuka ott is katona és a külszolgálaton van.
2018. máj. 5. 08:10
Az ovono vagyok, ped. asszisztens lehetsz erettsegivel is, de emiatt igy altalaban az ismerosoket alkalmazzak. Van ra okj, ugy nagyobb eselyed van. Besegit az ovononek, elokesziti az eszkozoket, pisiltet, oltoztet, setanal plussz egy fo
... Torvenyileg harom csoportra van egy. Elegge telotitett lett a szakma amikor behoztak a torvenybe, de jarj utana, hatha igeny van ra a kornyeketeken. Iskolai ped. asszisztenst nem tudom.
2018. máj. 5. 11:11
20/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm szèpen a válaszokat, bízom benne, hogy találok olyat ami megfelelő lesz időbenileg. Igen, sok munkahelyen az ismerőst veszik előre sajnos. Beadtam az önèletajzom a postára, idősek otthonába, nèzelődök folyamatosan. Várom a további válaszokat is.
Kapcsolódó kérdések: