Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Meglátott a 3 éves lányom h...

Meglátott a 3 éves lányom h szexeltem az apjával és utána nagyon sírt nem tudtam megnyugtatnh sehogy. Az baj? És mondjak neki valamit vagy majd elfelejti?

Figyelt kérdés
2018. ápr. 27. 22:02
 1/10 anonim ***** válasza:
27%
Tuti nem azért sírt, mert meglátott, ugyanis neki ez kb b önt olyan, mintha mosás vagy kapálás közben látott volna
2018. ápr. 27. 22:08
 2/10 A kérdező kommentje:
Nem szokott sírni ha felébred és kijön hozzánk
2018. ápr. 27. 22:15
 3/10 anonim ***** válasza:
97%

A gyerekeknek, főleg ilyen korban, ez a "látvány" félelmetes lehet. Azt gondolhatja, hogy apa bántja anyát vagy fordítva és ez simán felzaklathatja annyira, hogy így reagáljon, ahogy leírtad.

Ennek lehet következménye, ha nyomot hagy benne ez az érzés, hogy amit látott az rossz, úgyhogy mindenképp érdemes beszèlni vele a látottakról, természetesen az ő szintjén.

Kérdezzétek meg, hogy miért sírt, mit látott, nem hiztos hogy el fudja mondani, de ha igen, az nagyon jó. Mondhatjátok neki, hogy bírkóztatok, csikiztétek egymást, de ha úgy érzitek, hogy már elég nagy hozzá, hogy értse "a igazságot", akkod elmondhatjátok, hogy apa és anya nagyon szereti egymást és a felnőttek így is kimutatjatják a szeretetüket egymás felé. Fontos hogy azt érezze, ez nem rossz dolog, és nem kell neki nagy feneket keríteni, mert teljesen természetes.

2018. ápr. 28. 06:51
 4/10 anonim ***** válasza:
10%

Nem lehet, hogy azért sírt, mert ő azért ment, hogy hozzád bújjon, de mivel azt látta, hogy az apukája van éppen "hozzás bújva" (:D) rosszul esett neki, esetleg azt hitte őt nem fogod megszeretgetni most?

Mikor kisebb volt a fiam, csak simán ha ölelkeztünk az apjával, már nyöszörgött, furakodott közénk, nem kellett ahhoz szex, hogy sírva fakadjon :) meg azt nem is értem mitől lenne ilyesztő a látvány, nem ütöttétett egymást közben gondolom :D

2018. ápr. 28. 15:14
 5/10 A kérdező kommentje:
Kezeim lefogva és rajtam feküdt a ferjem. En meg nyöszörögtem. Ez félelmetes látvány neki ???
2018. ápr. 28. 16:08
 6/10 anonim ***** válasza:
94%
Kezed lefogva? Ja hát az úgy már lehet félelmetes, igen. :D főleg ha nyöszörögtél is! Akkor valószínű tényleg megilyedt. Beszéld meg vele, hogy "játszottatok" és nektek jó volt, valami ilyesmi!
2018. ápr. 28. 17:05
 7/10 anonim ***** válasza:
50%

PErsze, hogy megijedt, de üljetek le HÁRMAN és beszéljétek meg.

Apával játszottatok, birkóztatok, akár be is mutathatjátok, kezdjétek el csikizni egymást mosolyogva, meg "harcoljatok", aztán a férjed fogjon le...

Elmondhatod, hogy az apja nem bántott tégd, csak hülyéskedtetek, ám véletlen picit jobban megszorította közben a kezedet, ilyesmi.

Meg, hogy a kiscicák is harcolnak de nem dühből, hanem játékosan és nekik sem fáj.

És innentől kezdve zárjátok magatokra az ajtót ;)

2018. ápr. 28. 18:06
 8/10 A kérdező kommentje:
Azt hittem bezártam ;)
2018. ápr. 28. 18:20
 9/10 A kérdező kommentje:
Na megkérdeztem mit látott miért sírt. Azt mondta h apa bántotta anyát.
2018. ápr. 28. 19:30
 10/10 anonim ***** válasza:
18%
Tudod, amikor a kérdésből pont az marad ki, ami lényeg, az csak később csöpög ide infóként, az általában kamu...
2018. ápr. 28. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!