Kislányoknak csak "mütyürkés" legokészletek léteznek?
A mütyürkés alatt azt értem, hogy pici házikó miniatűr figurákkal, pici kosárkával, pici zöldséggel, mikroszkópikus nagyságú kutyussal, cicával stb.
A kislányomnak keresnék normális méretű, nem feltétlenül hercegnős legoszettet, amit építeni tud.
A fiam fantasztikus repcsiket, autókat, kamionokat épít, fiús szettekből Dunát lehet rekeszteni (ezt most jó értelemben mondom), ráadásul ezek valóban építős, többszáz darabos szettek, amelyből a végén egy szép nagy kamion lesz.
A kislányomnak vettem már pár szettet, de még felépíteni is horror, olyan mütyür benne minden, aztán összerakom (kb. csak egy házat kell felépíteni, a többit már nem kell építeni, hiszen mindegyik különálló kis elem, használati tárgy, ami idővel szétpereg, eltűnek a darabok). Ráadásul egy ilyen mini szettel nem is jó játszani, hiszen minden különálló darab, ami leesik. Pl. Hófehérkét nem lehet ráültetni a székre, vagy a minirépa legurul az asztalról.
Igazi legos építős szettet tudtok kislányoknak? 3 éves a lányom.
Köszönöm.
Duplo esetleg?
Amúgy kislegóból a Friend-ek amik kimondottan lányosak.
nem csak friends jó a lányoknak, creator készletek is vannak. tóparti ház, lombház pl
[link] vagy utcarészletek, boltok, iskolák...
vagy a citynek is vannak jó, "unisex" készletei, pl lakókocsis, parkos.
Akkor sima lego készlet?
Ami az ő érdeklődési körének megfelelő?
Köszönöm. Átnéztem a Creator szetteket, úgy láttam, azok inkább fiúsak (autós, kamionos, repcsis stb.), de valójában csak mobilon pörgettem át, vszleg nem voltam túl alapos. Azt tudom, hogy a Friends készletek azzal a sok mütyürrel nem a mi világunk. Ő is építeni szeretne, ahogy a fiam (nyilván még esetlenebb, hamarabb elkalandozik, mint az 5 éves bátyja), de láthatóan arra az élményre vágyik, hogy építsen. Zavarja, hogy egy ilyen Frinds-szett pikk-pakk megvan, aztán meg nehéz vele játszani, mert folyton szétperegnek a kis elemei.
A Creator-szetteket majd alaposabban átnézem.
Adj neki ömlesztett classic-ot, nekünk minden dobozhoz vannak ötletek miket lehet belőle építeni, bálna, krokodil, vonat, hintó, fagyis kocsi, bagoly, biszbasz... innen le is tölthető [link]
Vagy a junior's-bol pl ezek:
Amugy nyugodtan.épitheti a "fiús" kukást meg markolót is ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!