Szerintetek is ritkább a három gyerekeseknél a válás?
Összetartja őket a csok.
Amúgy én nem vettem észre hogy náluk ritkább lenne. Gimiben két nagycsaládos osztálytársam volt, mindkettőnek elváltak a szülei.
Az én szüleim folyton veszekedtek, apum volt hogy átment aludni a másik szobába napokon át.
Majd eljött a nyár (2014), anyumnak hányingeres panaszai voltak, menzesze kimaradt és csináltatott egy tesztet. Kiderült, hogy terhes.
Családi vacsora volt, 3-an ültünk az asztalnál, amikor be lett jelentve a nagy hír.
Nekem igazából nem volt nagy meglepődés, a jelek alapján szinte biztos voltam benne, de azért persze mosolyogtam, mint a tejbetök. Viszont apumat még életében nem láttam ennyire boldognak, és ha nem is elég, elkezdett örömkönnyeket szórni. Ez a kép nagyon megmaradt bennem, kár hogy nem lett videóra véve. :)
A lényeg, hogy miután kiderült ez, a szüleim közt a veszekedések száma elég komolyan lecsökkent, több családi programot elkezdtek szervezni. Az már csak ráadás volt, amikor kiderült, hogy ikrekkel várandós anyum. :)
Ezzel azt akartam mondani, hogy szerintem a gyerekek nagyon össze tudják tartani a szülőket, és sok boldogságot visznek az életükbe.
Persze van akiknél nem ez játszik közre, hanem kellenek a plusz támogatások az államtól, esetleg a nőnek (vagy ritka esetben a férfinak) nincs elég jövedelme ahhoz, hogy válás után fenntartsa magát és gyerekeit, stb.
Attól függ. Van olyan sokgyermekes ismerősöm, ahol mély elkötelezettségről van szó, ott öt gyermek is van.
És nem egy olyan, ahol egyszerűen a háztartásbeli anya nem engedheti meg magának az egyedülállóságot...
Szóval az éremnek két oldala van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!