Mit csinálnatok ha terhesek lennétek a szeretőtöktől aki semmibe néz titeket és férjetek lenni aki szeret? De ha ezt megtudja. Plussz 8 éve küzdöttünk babáért lombik se sikerült most meg .
Hát ugya ha igy megtartja a babát akkor hivatalosan automatikusan a férj lesz az apja, tehát ha elválik, tőle kérik majd a gyerektartást stb.
Az igazi apának el kell ismernie az apaságot ahhoz hogy ráirassák a gyereket, vagy DNS teszt.
Igazatok van.
A privikre is itt reagálnék.
Azért nem védekeztünk mert hivatalosan nem lehet gyerekem csak ha hormonokat szedek plussz lombik. Amiken már keresztülmentem nem is részletezem.
Ez szinte egy csoda hogy megfogant.
A férjem szeretem szeretettel szexuális kapcsolat nincs köztünk amióta a pasi van mert pont a gyererkcsinálas miatt egy munka lett már nekünk.
A másik pasiba szerelmes lettem nagyon ő hülyített az elején hogy szeret..
Aztán most meg már csak arra kellek neki folyton megaláz.
Pl. Velem van simogat becézget egyik kezével másikkal meg a nejének irkal vagy ki tudja kinek.
A gyereket megtartom de még nem tudom hogy s mint lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!