Fura menstruáció?
Szombaton meg jött , egésznap szinte semmi az is inkább rózsaszín volt. vasárnap volt pirosas , de még mindig minimális vérzés. Hétfőn semmi , full tiszta a tisztasági betét. Ma minimális és pirosas. Ami furcsa, hogy furán fáj a hasam nem tudom eldönteni , hogy feszül vagy nyilal, olyasmi mint amikor az ember fel van fázva... vagy nem is tudom. ( és nem vagyok felfázva amúgy)
Ami még furcsa, hogy mensi előtt egy másfél héttel volt egy kis rózsaszín folyásom de épp hogy csak a wc papíron.
Na most normál esetben nekem megjön a mensim akkor 2-3 órán belül rendes piros, normál mennyiség szokott lenni, ez tart 2-3 napig, majd fokozatosan halványul, és az 5. nap már csak ilyen barna pecsét. Ez a normális ciklus. most ez nem az !
A kérdésem hogy lőjjek egy tesztet vagy ne hergeljem magam ? Valakinek volt esetleg ilyen vagy hasonló úgy hogy terhesség állt fent.
(nem védekezünk, tehát örülnénk neki...!)
Köszönöm előre is a normális válaszokat !!!
Ha olyan érzés is van, mint mikor fel vagy fázva, akkor lehet hogy tényleg fel vagy fázva. Amikor a húgyhólyag be van gyulladva, az okoz rózsaszínes-pirosas színt a wc papíron!
De egyébként ugyanilyen tüneteket bizonyos gomba okozta gyulladások is okoznak. Mind a kettő tapasztalat sajnos.
Én inkább ilyen elváltozásra gondolnék, nem terhességre, mivel megjött (ha kevés volt ha nem, ha halvány volt ha nem, de akkor is megjött).
Egy teszt persze semmibe sem kerül, de én egyből inkább nődokihoz mennék, mert ő megnézi a terhességet és ha nincs, akkor egyből kezel.
Köszi mindenkinek a válaszokat.
gyakran járok dokihoz, mert jelenleg a peteérésemet követjük ultrahangon már második hónapja. jövőhéttől ismét van időpontom. Meg fogom neki említeni ezt a dolgot.
Addig beszerzek egy 4-500 forintos tesztet, hogy a terhességet kizárjam.
A felfázással van tapasztalatom sajnos nagyon is tudom milyen . volt, holyaghurut, vesemedence gyulladás, minden azért annak vannak egyéb jelei is, nem csak ilyen enyhe feszülés amit én érzek. Remélem nem az !!!
A gombásfertőzést sem gondolnám, hiszen annak is vannak egyéb igen szembeötlő tünetei, ha csak nem épp ilyen kezdetleges stádiumban van, mert akkor még az ember esetleg elsiklik felette ! Remélem nem az !
Na mindegy kiderül.
Nagyon köszi a válaszokat !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!