Elítélnél egy olyan egyedülálló anyát akinek támogatója van?
Jószívűen ad. Ja!
Szerintem is szerető lehet a kérdésben szereplő "anya"....
Egy 31 éves egészséges nőnek ez kötve hiszem hogy elég lenne, egyértelmű hogy azért tűri ezt mert a pénzre hajt. Máskülönben nem elégszene meg azzal hogy "ő nem akar elköteleződni". Szerintem.
Nem ítélem el, azt csinál mindenki amit akar. De fordítva is elvárom hogy senki ne po.fázzon rólam se.
Teljesen mindegy, hogy készpénzért, tárgyakért vagy bármi másért nyújtasz szexuális szolgáltatásokat.
Ez a prostitúció egyik formája.
Nem mindegy, nehéz kérdés.
Szóval az prosti, aki bizonyos dolgokra vágyik, és hogy ezeket megkapja, lefekszik a másikkal. Ez lehet pénz, tárgy, programok, magas végzettség, társadalmi státusz stb..
Hol a határ?
Szerintem akinek olyan férfi kell(akár szexkapcsolatra) nem rosszabb annál, mint aki mondjuk magas végzettségű vagy esetleg jól öltözött, netán szálkásan izmos férfival szeretne bármilyen kapcsolatot.
Ebben az esetben nem prosti a nő, hanem anyagias. Egy bizonyos csoportra hajt, hogy élvezhesse azokat az előnyöket, amikre vágyik. Ez minden csoportnak a sajátja.
Ameddig a nő válogat és valóban kedveli is a férfit, vonzódik hozzá, addig csak anyagias.
Persze én ugyanúgy nem vagyok kibékülve azzal, ha valaki egy ilyen csoportra bukik, mintha csak prosti lenne, de egy fokkal jobb.
Prosti akkor lenne, ha olyannal is lenne, akivel nem feltétlen feküdne le, csak pusztán a pénzért teszi.
Én nem ítélnélek el, de ez ugyan az mint ha pénzért szexelnél ergo prostituált vagy, az útszélinél 1 fokkal jobb(?)
Előttem lévő komment írója meg a k...vák védőszentje :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!