Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hol szoktatok online vásásrolni?

Hol szoktatok online vásásrolni?

Figyelt kérdés

Első babócának szeretnék online vásárolni, de nincs túl jó tapasztalatom az internetes vásárlás terén. Gyakran hoztak ki sérült árut, vagy ki se szállították a terméket.

Tud mondani valaki megbízható boltot, ahol vásárolhatok és pár napon belül szállítanak?

2018. ápr. 5. 14:53
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, ha priority-vel kérem akkor másnapra itt szokott lenni, de expediteddel sem több, mint 4 nap.

Ez nem Kínából jön, ott szállítanak hónapos határidővel persze free shipping-gel.

2018. ápr. 5. 15:30
 12/16 anonim ***** válasza:

Én ruhát h&m-ről és neobaby-ről rendszeresen.

De rendeltem már scamp-ről, nextdirect-ről, kukukk-ról.

Soha nem csalódtam egyikben sem!

2018. ápr. 5. 15:39
 13/16 anonim ***** válasza:
54%
Brendon, h&m, babavár, használtat: kiara webshop, ezekkel elégedett voltam.
2018. ápr. 5. 15:43
 14/16 anonim ***** válasza:
Scampból és Brendonból szoktam rendelni. Sose volt bajom velük. Brendonból 10-20 rendelésem is volt már. H&M-ből is volt mikor rendeltem már de hallottam olyanról, mikor töröltek megrendelést, én azóta nem szívesen, de nekem nem volt gondom.
2018. ápr. 5. 17:03
 15/16 anonim ***** válasza:
Pandababa, kB 2-3 napon belül szállítanak ( én innen rendeltem etetőszéket, utazóágyat), árban sem rossz!
2018. ápr. 5. 21:30
 16/16 anc válasza:
Én Vaterán szoktam a picinek ruhákat venni. Fillérekért lehet szinte új cuccokhoz jutni, hiszen a babák egy szempillantás alatt kinőnek mindent. Kétszer ráadsz egy rugdalózót, aztán már vehetsz is nagyobbat. :)
2018. ápr. 19. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!