Tegnap vagy ma kellett volna megjönnie. Tüneteim vannak, de semmi. Mi lehet ez? Várhatom a mensit vagy esetleg terhesség?
Figyelt kérdés
Tegnap reggel úgy tűnt, mintha mégis, aztán egész nap semmi. Ma ugyanez, kiegészítve azzal, hogy egyfolytában levert vagyok, görcsölök, fáj a derekam, olyan mindjárt megjön érzés.
Volt már vki ilyen helyzetben? Mi lehet a háttérben? Az utolsó 6 hónapban mindig percre pontosan jött meg, és szinte semmi előzménye nem volt.
2008. okt. 29. 12:46
1/1 anonim válasza:
Szerintem egy-két napos késésnél még felesleges bár milyen következtetést is levonnod,késhet nem megszokott táplálkozás,idegeskedés,megfázás miatt is.Ha két hét mulva is igy érzed lehet,hogy terhes vagy,nálam a tünetek majdnem olyanok voltak,mint amikor megjön,de akkor már 4hetes voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!