Nagy korkülönbség?
Most jött el az idő, hogy második gyermeket szeretnék.
Férjem régóta készen áll rá, de én csak most vagyok rá felkészülve.
7,5 - 8 év lesz a korkülönbség. Nagyon sok? Mik a tapasztalatok?
11,9,2 eves fiaim vannak.
A nagyok imadjak a kicsit es forditva.
Oda meg vissza vannak egymasert.a legnagyobb eleg komoly gyerek,nagyon sokat jatszik a kicsivel,figyel ra par percre mig olyan dolgom van.
Igazabol sokkal jobb a nagyok kapcsolata a picivel mint egymassal.
Egymassal folyton veszekednek,marjak egymast.
Köszönöm valaszaitokat.
Hálás vagyok érte.
Van min gondolkodnom. Egyrészről nagyon szeretnék még egy gyermeket. Nem szeretném egyedül hagyni lányom a világban. Más részről jobb lett volna ha hamarabb jön. De nekem nincs segítségem. Anyukám, anyósom, apósom nagyon rég nincsenek közöttünk. Egyedül két pici gyerekkel akkor úgy éreztem megbolondultam volna.
7 volt a fiam mikor a kislányom született.Sose törődött vele, nem játszottak együtt.Sírtam is sokat miatta, hogy nem jó testvérek.
Ráadásul azt hittem nem lesz féltékenység...ahha...csak két év múlva jött ki, pszichológushoz kellett vinni a fiút.
Most 19 éves a lány 12.10 hónapos kisfiam van.
A nagy már nem lakik velünk, cuki neki a pici de ez nem igazán testvéri kapcsolat.
A lány viszont imádja.Mindenben segít körülötte rengeteget játszik vele.
Szóval saját tapasztalat, hogy lehet jó is de rossz is a nagy korkülönbség.
És még azt se mondanám, hogy fiú-lány függő, mert a barátnőm nagy fia és lánya közt 8 év ban, de a fiú az első perctől foglalkozik a kicsivel.
Nem tudom mitől függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!