Elesett a lányom beütte a fejét és furán viselkedik vigyem orvoshoz? Mi baja lehet? 24/n
Azzal mi volt a célod, hogy odaírtad a korod/nemed? Az, hogy valaki éretlen gyereknek titulálhasson felnőtt létedre? Mert a kérdésed szempontjából tökre nem releváns információ amúgy.
Egyébként igen, ha furán viselkedik, természetesen vidd orvoshoz.
Mi újság kérdező? Hogy vagytok?
Az én lányom 2x hozta rám a frászt. 8hónaposan még nem tudott mászni,sem felülni kapaszkodás nélkül. Nagy ágy kozepére tettük kipárnázva...vacsiztunk, fogalmam sincs hogy a Jó Istenbe került az ágy szélére és onnan hogy vágódott hanyatt...ordított. Hívtuk a kórházat,mondták csak akkor vigyük ha hányás jelentkezik, furán viselkedik,stb. Nem lett semmi baja.
Második eset hogy állt a szoba közepén,ordított,mutogatott mindenfelé,csapkodott,semmit nem akart,nem akart menni sehova.ekkor már volt vagy másfél éves. Nem reagált semmire,csak sírt. Nappal volt. Én kihívtam az ügyeletet...végül csak fáradt volt :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!