Bábszínházba milyen öltözékbe illik menni?
Figyelt kérdés
5 éves fiammal megyünk bábszínházba, Boribont nézzük meg.
Még sosem voltam én sem a bábszínházban. (Budapesti Bábszínház).
De én is kb 8 éve voltam utoljára színházban (Operettszínház). És már akkor is volt aki farmerben, és volt aki kisestélyiben ment.
SZóval nem akarok sem alul, sem túlöltözni. A Bábszínházba miben illene menni?
2018. márc. 27. 09:54
1/6 anonim válasza:
Teljesen hétköznapi ruhában, senki nem öltözik ki.
2/6 piroska és a farkas válasza:
Én pont ott voltam a kislányommal februárban. Overálban vittem, de mi vittünk szépruhát, egy kis kötényruhát, és gyorsan átöltöztettem. Kisfiúnak szerintem mehet a farmer, vagy kord, de én felülre vmi aranyos inget adnék mellénnyel. Tehát nem ünneplőt, de nem is a leghétköznapibbat.
3/6 anonim válasza:
Sima farmer polo. Színházba sem szokás kiöltözni.
4/6 anonim válasza:
Ing, pulóver, blúz, normális nadrág.
5/6 anonim válasza:
Ma már tényleg nem elvárás kiöltözni és sokan nem is teszik, de szerintem is jó dolog megtisztelni a helyet meg magatokat, ha nem is full habosba vagy ünneplőbe, és vásárolni sem kell ezért elmenni, de ha akad olyan a szekrényben, amiben szerinted "casual"-osabb, akkor azt pont el lehet sütni ilyen alkalmakra.
6/6 anonim válasza:
Mi vidéki bábszínházba járunk bérlettel és mindig szépen felöltözünk. Nekem ez a természetes, a színházlátogatás egy alkalom. Viszont vannak, akik hétköznapi ruhában mennek. Szerintem ők vannak többségben, esetleg maximum a gyereket öltöztetik fel szépen. A színház már nem az ami régen volt, mint ahogy a színészek sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!