Nem tetszik egyik név se a férjemnek mit csináljak? Nem tudom így mi lesz a neve.38 hetes vagyok. Lány lesz.
7 névből nem tud választani? :/ A te neveden kívül egy név se tetszik neki? Én tuti megmondanám, hogy ha mást nem tud szajkózni, akkor majd te eldöntöd.
Második babánkkal voltunk úgy, hogy ha kisfiú lett volna, nem tudom mi lenne a neve. 4 nevet kedveltem nagyon de ő lehurrogta mindet, az egyiket teljesen jogosan (vezetéknév miatt) és amit mondott kemény 1 nevet, az nekem nem tetszett. De kislányunk lett és volt 2 lány nevünk ami mindkettőnknek tetszett.
Férjed egy nevet sem tud mondani ami tetszene?
Esetleg hangzásban hasonlót a tiédhez az jó ötlet pl Hanna, Hanga.
Nézd meg a felsorolt nevek közül melyik hangzik a legjobban a vezetéknévvel. Ha nem tudsz dönteni legyen az a legfontosabb. Mind jó név amit írtál bár a Lili helyett Liliánát adnék nem a becézett változatát.
A Viktória szép.
A férjednek mi tetszik a neveden kívül?
A Hajnalka virágnév is. Esetleg Viola vagy Violetta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!