Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Akinek a baba nehezen fogadta...

Akinek a baba nehezen fogadta el a cumisüveget, melyik márka vált be?

Figyelt kérdés
Kislányom 1 éves, még mindig szopizik, de most már azért több folyadékot kellene fogyasztania mellette, viszont a cumisüveget nagyon nehezen fogadja el, nem igazán tud belőle inni (folyik mindenfelé). Próbáltam már az Aventet, Baby Bruin-t, Lansinoh-t, illetve itatópoharat is, de nem vált be egyik sem eddig. Mit tudtok tanácsolni, melyiket próbáljam még? Sokan mondják, hogy a Tommee Tippee vagy a MAM bevált. Köszönöm a tanácsotokat előre is!
2018. márc. 24. 15:19
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha eddig nem használt,már ne vegyél neki cumisüveget,inkább itató poharat.Nekünk az Avent-es vált be.
2018. márc. 24. 15:36
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenkor mar itato poharat vegyel ne cumisuveget.
2018. márc. 24. 15:42
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is inkább itató poharat. (Egyénként Tommee Tippee nekünk bevált, de kisebb korban).1 éves volt mikor Tommee Tippee Tippee szívószálas kulacsot vettünk neki, de ebből nem szeretett inni valamint a hagyományos csőrösből sem. Az Aventes viszont bevált. Úgy tud belőle inni, mint a pohárból, szélen jön a folyadék.
2018. márc. 24. 17:35
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Igen, én is gondoltam már rá, hogy már nem cumisüveg kellene, de tanácstalan vagyok. Sokszor csak rágcsálja, közben meg nem nyel annyit, ezért folyik ki oldalt. Sima pohárból meg még azért nem tudom itatni, mert még nagyon megvan nála a szopóreflex, úgy mozgatja a száját, ezért kilötyög. Volt még valakinek ilyen nehézsége?
2018. márc. 24. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!