Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nyelvfék eltàvolítàs?

Nyelvfék eltàvolítàs?

Figyelt kérdés
Van egy 3hós kisfiam. 2hós kötelezőn a drnőnk közölte, hogy le van nőve a nyelve. Mondtam, hogy az evésben nem okoz problémát, így nem szeretném felvàgatni a nyelvét hiszen úgy tudom kinőheti. Persze én tudom ezzel abba is maradt ez a téma. 3hóson viszont ràm förmedt, hogy még mindig nem tudtam megcsinàltatni neki? Azt akarom, hogy beszédhibàs legyen? Majd beszéltem erről egy fogorvos ismerősömmel, aki azt mondta, hogy ő biztosan nem vinné el a gyerekét ilyen idősen, ha nincs vele probléma, hiszen ki is nőheti, ha ilyen pici korban van megcsinàlva vissza is nőhet neki, abszolút nem ajànlja. Most már totàl tanàcstalan vagyok ezzel kapcsolatban. Kérdésem, hogy ti mikor csinàltattàtok meg? Volt olyan akinek visszanőtt és újra menni kellett vele? Vagy esetleg olyan aki nem csinàltatta meg és kinőtte a babàja? Illetve mennyire viselte meg ez a beavatkozás a bébit?

2018. márc. 22. 10:57
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
2018. márc. 24. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!