7 hónapos terhesen kitette a szűrömet a (volt) párom. Mik a lehetőségeim?
Albérlet. Remélhetőleg nem a semmire alapoztad a gyermekvállalást, így van félretett pénzed, most is kapsz táppénzt, és már szinte minden be van szerezve a gyereknek.
Ha megszületik, apukát lehet tartásdíjra perelni
Hát látod, ezért nem vállalunk gyereket csak apukára támaszkodva.
Amúgy be vagy oda jelentkezve? ha igen, nem lakhat ki csak úgy, elég hosszú procedúra a kényszerkijelentés elintézése, és terhesen meg babával nem hiszem hogy sikerülne neki.
Mindenesetre én nem maradnék ott, mennék albérletbe.
#4 Ez nem igaz, ha nincs tulajdonjoga az illetőnek, akkor full simán ki lehet bárkit lakni. Ezért indokolatlan rettegni a tulajoknak az albérlő bejelentésétől, ugyanis semmilyen plusz joga nem keletkezik a bejelentéssel, és a tulaj bármikor kirakhatja.
Kérdező, most hol élsz? Egyébként apukát amint lehet, gyerektartásra kell kényszeríteni (ez sajnos a baba születése után fog megtörténni), azontúl meg tényleg csak család, barátok maradnak. Párod családja esetleg?
Amúgy miért rakott ki, mi volt a baj? Megpróbálhatsz vele is egyezkedni, hátha.
Találok így albérletet? Mint egyedülálló kismama? Nem fognak belekötni abba, hogy ha nem dolgozok, miből fizetem a bérleti díjat? Budapesti vagyok, ès itt elég magasak a bérleti díjak. Viszont jó lenne a városban vagy a közelében maradni. Mindig is pesti voltam, itt vannak az orvosaim, munkahely, ahova visszavárnak...
Egyébként másik nő van a dologban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!