Miért fáj lelkileg ennyire? Hogyan van kiút?
Figyelt kérdés
Válás után vagyunk 2 évvel. van egy közös gyerkőc. Én szerettem volna ha születik kistestvére, tőlem! A válás másik nő miatt történt, aki szült is gyereket az exemnek, így van egy féltestvére a mi gyerekünknek. A gyerekemet nem uszítom a féltesója ellen, nem ez a probléma, jó is a viszonyuk, csak nekem az fáj, hogy nem én tudtam ezt megadni Neki. Örömmel beszél a kistesóról, hogy mit csinál stb... Olyan jó lett volna nekem látnom, hogy szeretik egymást a testvérével, aki az én gyerekem is. Nem tudom mennyire érthető ez, mert kicsit kivagyok lelkileg. Esélyem már nincs szülni, úgyhogy ezt kell valahogy elfoganom. Bántó kommentektől kiméljetek, mert így is sz.rul érzem magam.2018. márc. 13. 17:55
1/2 anonim válasza:
Engem a megcsalás, válás, másik nő sokkolna le, nem egy másik gyerek később. Maga ami előtte lefolyt.
Elvannak, játszanak, mint ahogy elvannak az unokatesokkal is, külön élnek, csak épp rokonok. Ez a féltestvéri rokonsági fok nálam kb az unokatestvérinek felel meg érzelmekben.
2/2 anonim válasza:
Jav
A gyerekek elvannak, játszanak, de külön élnek. Nekem ez nem minősül valojában testvéri kapcsolatnak, hiába az a jogcime, ez inkább unokatestvéri szint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!