Titeket nem idegesít, hogy a férfiaknak szóló reklámokban mond szex és szórakozás van, a nőknek szólókban meg általában csak kölykök?
Figyelt kérdés
Most komolyan, a társadalom szerint egy nőt csak egy gügyögő kölyök hozhat lázba? Vagy éppen csak a bömbölő gyerek megnyugtatása a feladata? Hol vannak a szexi férfiak, kérdem én?2018. márc. 12. 07:58
11/12 anonim válasza:
Engem zavar, de engem úgy alapvetően ezek a hülye sztereotípiák is zavarnak, nem csak a reklámokban. Sörreklám, autóreklám szinte kizárólag a férfiakat célozza meg, tisztítószerreklám, élelmiszerreklám, babaápolási cikkes reklám meg mind mind nőknek szól, nőkhöz szól. Ahelyett, hogy a tényleges célcsoportra fókuszálna, babaápolásnál pl. kisgyerekes SZÜLŐKRE, sör esetében lazítani/bulizni/kocsmában beszélgetni szerető EMBEREKRE. Speciel a sört én is szeretem, a férjem meg rendszeresen vásárol pelenkát, és cseréli is a gyereken.
12/12 anonim válasza:
Mi értelme van reklámokat nézegetned ha ezzel felidegesíted magad? Válaszom az, hogy nem érdekelnek a reklámok és így nem zavarnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!