Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Császáros anyukák, fáj a...

Császáros anyukák, fáj a varratszedés?

Figyelt kérdés
Nektek hány nap után szedték ki? Milyen érzés? Sokáig tart??
2018. márc. 8. 09:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Mûtét utáni 6. nap vették ki. Nem fájt, két oldalt kihúzta a szálat. Mindennel együtt kb. 2 perc.
2018. márc. 8. 09:52
 2/12 anonim ***** válasza:
Nem éreztem semmit.
2018. márc. 8. 09:56
 3/12 anonim ***** válasza:

Áhh, semmit nem érzel, egy pillanat alatt megvolt, utána nekem bedagadt,kaptam jeges borogatást nővérektől, de megkönnyebülés volt még így is.

3. nap szedték ki ha jól emlékszek.

2018. márc. 8. 09:59
 4/12 anonim ***** válasza:
A 8.dik napon szedték ki.Egyáltalán nem fájt.
2018. márc. 8. 10:02
 5/12 anonim ***** válasza:
Az első császárom utáni varratszedés csak egy pillanat, és ici-pici szúró érzés volt (Amíg kihúzta a fonalat).A második császárt már másik orvos csinálta, ő annyira ügyesen vette ki a varratot, hogy egyáltalán nem éreztem semmit, észre sem vettem. A doki szólt hogy készen vagyunk, felkelhetek a vizsgálóasztalról.
2018. márc. 8. 10:05
 6/12 anonim ***** válasza:
66%
7. nap szedte ki a doki, mire felszisszentem volna, mondta, h ne strapáljam magam, már rég kiszedte. 😂
2018. márc. 8. 10:30
 7/12 anonim ***** válasza:
Műtét utáni ötödik nap szedte ki s dokim. Neki jobban fájt a feje a fronttól mint nekem a varratszedés. Háromszor állt neki, azzal húztuk az agyát, ha ennyire nincs hozzá ereje, akkor kiszedi a férjem, ő pihenjen. A legrosszabb az volt, amikor egy szőrszálat is véletlenül kihúzott a varrattal együtt. Azt hittem százszor rosszabb lesz.
2018. márc. 8. 11:15
 8/12 anonim ***** válasza:
37%
Műtét utáni 10. napon szedte ki, és nagyon fájt. :(
2018. márc. 8. 12:23
 9/12 anonim ***** válasza:
39%
10. napon mentem vissza, meg se moccant a varrat. Eléggé fájt, ahogy többszöri próbálkozásra is az egész heget húzta magával a zsinór. Visszarendelt 5 nap múlva, addig kenegetnem kellett. Akkor már szépen kijött, kissé csikizett. Öltözéssel, mindennel együtt 5 percet, ha bent voltam.
2018. márc. 8. 12:31
 10/12 anonim ***** válasza:
65%
Nekem olyannal varrta h nem is volt varratszedes.
2018. márc. 8. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!