Szerintetek is rossz döntést hoznak?
Figyelt kérdés
A férjemmel névválasztás előtt állunk és az Elza név mindkettőnknek tetszik de a család rossz döntésnek tartja! Vélemények?2018. febr. 26. 14:42
1/15 anonim válasza:
Nekem a jégvarázs jut róla eszembe. Ezenkívül szépnek tartom. Szerintem nagyon szépen csengő név.
2/15 anonim válasza:
Nekem az a véleményem, hogy kizárólag a kettőtök döntése. A család meg vagy tudomásul veszi, vagy "tündérkémnek, bogárkámnak, csillagomnak" fogja hívni...
3/15 anonim válasza:
A mese miatt? Az nem zavarna. Nekem személy szerint nem tetszik, de nincs vele baj.
4/15 anonim válasza:
Mind a 3 gyerek nevét kizárólag szülés után tudta meg a család meg úgy mindenki :) Ennek egyszerű oka volt, az első gyereknél még az elején elhintettem egy nevet amin gondolkodtam és akkor kezdődött,hogy nem jó ezért meg azért, legyen ez vagy az,lényegébe 20 neve lett volna a gyereknek ha mindenki kedvére szerettünk volna tenni. Meg abszolút nem éreztem szükségét annak se,hogy folyamatosan azt hallgassam miért pont ez a név,az nem jó, ez legyen..pláne,hogy az első keresztnevük ritka mind a 3 gyereknek. A második gyereknél volt az amikor anyukám száját elhagyta az ami az első pillanattól nagy igazság :jó hát ti tudjátok,majd megszokjuk ez van!
5/15 anonim válasza:
Olyan fura, ha Elza névről van szó mindenki azonnal a mesére asszociál, de az Annánál nem....
Amúgy szép név, ha tetszik miért ne? Napokban volt itt egy kérdés ikreknek Elza a másiknak Anna név....
Eliza nem jó? Szerintem szebb :)
Általában sokszor akkor lesz felkapott egy név, ha van egy film, mese vagy valami celeb gyerek kap olyan nevet pl Benett
6/15 anonim válasza:
Nem tartom rossz döntésnek .Nekem nagyon tetszik viszont a vezetéknévhez nálunk nem passzolt. Azt én is butaságnak tartom ,hogy elmondani a nevet . Hála istennek nálunk a családban mindenki ugy vélekedik a dologról ,hogy ez a szülő döntése nem pedig másé . Nálunk csak a szűk család tudja a születendő kislányunk nevét . Másnak ezért is nem mondtuk meg mert nem kell azon csámcsogniuk ,hogy jó vagy sem .
7/15 anonim válasza:
Kíváncsi vagyok,hogy az Annát,Hannát(15 éve tucatnév,évente kb.1500 Anna,Hanna születik..),fel tudja-e váltani a Elza..
Mert most meg miiiindenkinek ezt tetszik.
Miért kell mindig a másik után menni?
Ráadásul(tudom szubjektív)egyik öregasszonyosabb a másiknál.
9/15 anonim válasza:
Rengeteg született mostanában, de engem még mindig a nagyszüleim Elza tehenére emlékeztet. De ha nektek ez tetszik, ne foglalkozzatok mással, vannak ennél sokkal rosszabb nevek is.
10/15 anonim válasza:
Az én családomban is mindenkinek megvolt a véleménye a születendő gyerekek nevéről de a szülők nem vacilláltak.:D nem kell vele foglalkozni!a ti döntésetek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!