Ki utazott már pár hónapos babával?
A fel és a le szállásnál kell a gyereknek cumit adni vagy cicilni. Ha alszik akkor ébredsz fel nehogy be dugoljon a füle?
A csecsemő táskájában is érvényes a ml. Mert több krémet is kell vinnem.
Èn repültem többször a lányommal 3 hós korától.
Èn nem szoptattam így mindig volt nálam tápszer. àltalában 2 üvegben volt 2 etetésnek megfelelö víz mennyiség. Forron raktam el, de ha kihült akkor megmelegítették.
Ezt simán fellehetett vinni. Nedves popotörlöt is felnegedték és egy aprócska krém is biztos volt. Többet a kofferbe pakoltam.
Nekem minden falszálláskor kakilt a lányom.
Felébreszteni nem ébresztettem fel, de nekem erösen cumis volt a lányom.
Mindig volt nálam fájdalmocsillapíto kúp, ha esetleges nem érzékelhetö füllgyulladása van akkor rögtön tudjam csillapítani a fájdalmat...
Ferihegyen mindig bele kóstoltattak mindenbe... De más reptereken csak megnézték és mehettem tovább.(még Németorszagban sem kötöttek semmibe sem bele)
100 ml folyadekot lehet , vihetsz 30 fajta kremet is, csak ne kegyen tobb 100 ml- nel darabja.
Vizet tapszerhez vihetsz.
Cumizzon, vagy szopizzon/ egyen cumisuvegbol le vagy felszallasnal.
A csecsemőnek nem jár külön poggyász, mivel ingyen utazik.
Bébiételt, italt, tápszert, anyatejet vihetsz fel a számára, ezekre nem vonatkozik a 100 ml-s korlátozás, de megkóstoltathatják veled.
Krémekre vonatkozik a korlát és csak a te kereteden belül vihetsz neki.
Lányunk nem aludt fel- és leszálláskor, így nem kellett ébreszteni, de nem tudom, hogy csináltam volna, mondjuk nehéz lett volna bekötve aludnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!