Szerintetek a Luca mellé második névként melyik illene?
Figyelt kérdés
Szóba került már: Izabella, Bella, Katalin
De nyugodtan írhattok mást is!
2018. febr. 25. 18:56
1/22 anonim válasza:
Úgyis csak egyet fog használni. Szerintem fölösleges
2/22 anonim válasza:
csak a gyereket szpasatok meg ezzel.
3/22 anonim válasza:
Izabella
De nem mindegy a vezetéknév
4/22 Gál Zoé válasza:
Több embert is ismerek, akinek két neve van, de mind csak az elsőt használja. Legalább nem kell majd feleslegesen írni. Az ez egyetlen jó dolog a nevemben, hogy rövid.
5/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, de mindenképp lesz második név, csak érdekelne, hogy szerintetek milyen név illene másodikként a Lucához.☺
2018. febr. 25. 19:22
6/22 anonim válasza:
Szia!
Szerintem a Luca Bella szépen cseng együtt 🙂
Nem árulod el a vezetéknevet? Ugy kicsit könyebb lenne...
7/22 1112 válasza:
Ezek közül egyértelműen Izabella.
Esetleg még Jázmin, Etelka, Bianka, Marianna, Edit, Erika, Edina, Stefánia, Eleonóra, Eliza, Réka, Regina, Emese, Tímea, Hortenzia, Henriett(a), Hilda, Piroska, Kinga, Vanda, Ivett, Mónika, Bernadett, Bettina, Virág, Virgínia, Pálma, Endívia- ezt ide írom, ezt nemtom, jó-e; Klarissza, Emese, Ibolya, Boróka, Renáta, Maja, Lizavéta, Ernesztina, Ingrid, Beáta, Marissza, Klotild, Karolina, Karina, Fedóra, Fédra, Fruzsina, Aranka, Imola, Gertrudisz, Mária, Inez, Teodóra, Krisztina, Júlia, Édua, Zelma,
8/22 anonim válasza:
Az előző egy csomót felsorolt. Azokból a Luca Kinga vagy a Luca Vanda tetszik.
9/22 anonim válasza:
Izabella! Nekem meg a gerda tetszik! A többiekre ne hallgass, 2 keresztnevem van és mégis boldogan felnőttem! :)
10/22 anonim válasza:
Nekem a Bellával tetszik együtt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!