Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit tegyek, felbukkant a...

Mit tegyek, felbukkant a gyerek édesapja?

Figyelt kérdés

Még régebben volt egy 4 éves kapcsolatom aminek az utolsó felében estem teherbe.

Akkor már kilátástalan volt a kapcsolatunk és ezért nem is mondtam a volt páromnak, hogy terhes vagyok.

Miután szakítottunk, én úgy döntöttem, hogy felnevelem a kicsi lényt a hasamban.

Így 2004. január 5.-én megszületett kisfiam Zalán.

Akkor úgy döntöttem, hogyha rajtam múlik a volt párom soha nem fog tudni a gyerekről.

Most viszont hat év után felbukkant az életünkben.

Miután megtudta, hogy tőlle van a gyerek elkezdett mindenféle hülye szöveggel bevágódni.

Esélytelenűl.

De viszont eggyik nap olyanokat vágott a fejemhez amikben volt igazság és utolsó aljas senkiházinak éreztem magam aki megfossza a fiját az apjától.

De viszont az is bennem volt, hogy azt, hogy nemtudott a fiáról csak magának köszönheti.

Most mit tegyek?

Próbáljak egy új esélyt adni a volt páromnak, hogy megismerhesse a fiát?

2010. jún. 8. 17:31
 1/10 anonim ***** válasza:
66%
Arról hogy elromolott a kapcsolatotok, nem csak ő tehet, és értelemszewrűen nem a gyerek miatt volt mert arról nem is tudott! Ez nem ok arra hogy ne tudja, neki van gyereke! Szemét dolog ilyet tenni!
2010. jún. 8. 17:45
 2/10 anonim ***** válasza:
75%
Nincs jogod ahhoz, hogy ne engedd őket megismerkedni egymással. Tény, hogy elrontottad amikor nem mondtad el neki, hogy gyereket vársz tőle, de most helyrehozhatod legalább egy kicsit is. A gyereknek is joga van az apjához, illetve neki is a gyerekéhez akiről eddig nem is tudott. Legyél együttműködő, mert akár fel is jelenthet.
2010. jún. 8. 18:38
 3/10 anonim ***** válasza:
66%

Marjon is a lelkiismeret mert ezt nagyon elcseszted.Egy gyereknek kell az apa, ha nem is akarta de te igen, akkor is joga lett volna tudni róla.Nem gondoltál rá,hogy mi van ha látni is akarja?Vagy attól féltél,hogy majd azt vágja hozzád,hogy pénzt akarsz?Hát megmondhattad volna,hogy az nem kell, de jogod nem volt megfogsztani sem őt a gyerektől sem a gyereked az apjától...:/

Az meg,hogy a kapcsolatotok zátonyra futott, nem biztos,hogy egy ember hibája...magadba néztél akkor?

2010. jún. 8. 19:59
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

"nemtudott a fiáról csak magának köszönheti. " NEM, azt magának köszönheti, h a kapcsolatotok tönkrement, de azt hogy nem tudott a fiáról azt neked, sajnos:(

megfosztottad, a kisfiad pl ilyenektől: mikor mosolygott, kezdett, mászni, állt fel, beszélt a kisfiad.

Soha nem tudod meg mit váltott volna ki belőle, ha bejelented neki, babát vársz, lehet teljesen más ember lett volna. Mert (a legtöbb)a férfi a gyermeket (ha a párját nem is) , de nagyon szereti.

hagyd őket hadd ismerkedjenek meg egymással és szerintem inkább segíts nekik, mindkettőnek( még ha ki nem is békültök), mert a fiadnak is szüksége van erre, egyiknap nem volt apukája, a másik nap van.

2010. jún. 8. 21:21
 5/10 anonim válasza:
Nem szeretném a kérdezőt védeni, de nem biztos, h rosszul döntött. Nálunk úgy alakult, h 3 év után, közösen összehoztuk a babát, 11 hetesen közölte, h őt már nem érdekli. Számomra nem volt kérdés, h vállalom e. Próbálta, vele normálisan tudatni, h milyen fejletségen van a gyerek, anyós hívott fel, h ne írjak többé a fiának, majd ő közli vele amit nagyon kell. Hagytam magam rábeszélni, h a nevére vegye a gyereket, s még azt is elrendezte az orvosom, h a látogatási tilalom, s császár ellenére is a kezébe vegye a gyereket, / megjegyzem én 8 óra múlva őlelhettem magamhoz/ fotózhasson. Erre nagy könyörgések árán, elküldte a képeket a gyerekről a családomnak a kisbarátnője email címéről. Ígért, hazudott, kért, s eljátszotta a mintaapát az orvosoknak, a védőnőnek, a családnak. Vészhelyzet volt, kerestem volna, s a telefonba a csajjal közölték, h egyedül vállaltam, oldjam meg. 1 hét múlva újra könyörgött, h hibázott, s még egy gyilkosnak is megbocsátanak, neki miért nem? Hagytam, h látogassa a gyereket, közben pedig el kellett viselnem, h engem hazug, k...-nak nevez a saját házamba, megeszik mindent amit csak elé kerül, s a szerelmi enyelgését is hallgassam végig. A gyereknek semmit sem vett még, csak elvitt / elviszek egy csomag popsitörlőt, mert jól jöhet még az én autómba is /. Az édesanyja minden szombaton/ 9-17-ig / itt van a megjegyzéseivel, a kritikáival. Apa néha fel-fel bukkan. Még nem tudja a gyerek, h ki is ő, de később összezavarja a lelkét, s összetöri azzal, h eltűnik. Inkább ne láthatnánk soha többé. Ha tudtam volna, h ennyire embertelen akkor én is másképp döntök!
2010. jún. 8. 23:12
 6/10 anonim ***** válasza:
Utolsó és akkor emiatt esélye se legyen megismerni a gyerekét másnak?
2010. jún. 8. 23:21
 7/10 anonim válasza:

De, de! Csak talán az anya nem véletlenül döntött így!

Szerintem a gyereknek is joga van a nyugodt élethez.

2010. jún. 9. 22:30
 8/10 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nagyon nehéz kérdés, így, hogy a részleteket nem tudjuk. Az utolsóval nagyon egyet értek, hogy a gyereknek nyugalomra van szüksége, és az ilyen apától, mint az övé én biztos, hogy eltiltatnám. Mert ez nem apa. De a kérdezőnél más a helyzet, mert nem tudta az apuka, hogy van egy gyereke és tényleg lehet, hogy teljesen normálisan állna a dologhoz. Én leülnék vele és egy nagyot beszélgetnék, hogy mik a lehetőségeink és mi a legjobb a gyereknek. Itt már nem mi számítunk. Én 26 hetes terhes vagyok és egyedül maradtam. A párom már nem szeret engem, de a picit szeretné a nevére venni és mindenben támogatni, pedig nem egy gyerek párti férfi, de biztos, hogy szeretni fogja a saját fiát. Nagyon nehéz beletörődni, hogy már nem leszünk egy család és hogy irántam miért múltak el az érzelmei, de nem akarom a saját bosszúmhoz a gyerekemet felhasználni. Annyival könyebb a helyzetem, hogy az én fiam még nem született meg és megpróbáljuk addig rendezni a saját kapcsolatunkat, amíg megérkezik, hogy ő már azt szokja meg,hogy van anya és van apa, akik tisztelik egymást de nem élnek együtt és mind a ketten nagyon szeretik őt. Remélem sikerülni fog, ha már egyszer így alakult. Kérdező! Üljetek le és beszéljetek, ha kell nem egyszer nem kétszer, addig amíg nem jutottok közös álláspontra, olyanra ami a gyereknek a legjobb, nem nektek.
2010. jún. 10. 10:07
 9/10 anonim válasza:

Számomra elgondolkodtató, h miért nem tudott a gyerekről?! Annyira messze költözött az anya, h senki sem látta a terhesség alatt a közös ismerősökből?

Szerintetek van olyan nő, aki egyedül szeretne maradni a gyerekével, s a megoldandó kihívásokkal?

2010. jún. 11. 22:48
 10/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Volt egypár ami igen elgondolkodtatott. Így hát le ülltem megbeszélni mindent a gyerek apjával /aki csak, hogy tisztázzuk azért hagyott el mert megcsalt/ és úgyahogy tisztáztunk mindent.

Elmondta a gyerek apja, hogy nem haragszik rám, mert talán ős is így cselekedett volna, viszont az bántja, hogy nem láthatta felcseperedni a fiát.

Talán ez a hat év szükséges volt, mert nem azt a férfit láttam aki engem ott hagyott, hanem a gyermekem apját véltem fel fedezni aki vissza akarja kapni a családját. Egy olyan apát láttam aki meg akarja ismerni a fiát és vissza szerezni azt amit eldobott magától.

Úgyhogy most teljes bele éléssel vágott neki a nagy kalandnak ami ő rá vár.

A legnagyobb szerencse mégis az, hogy a pici fiú nagyon örűl, hogy itt van az apukája és most már vele marad örökre.

Persze a múltat nem lehet el felejteni, de mégis látom a jövőt amit eddig el takart egy köd fátyol.

2010. jún. 13. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!