Mit tegyek, felbukkant a gyerek édesapja?
Még régebben volt egy 4 éves kapcsolatom aminek az utolsó felében estem teherbe.
Akkor már kilátástalan volt a kapcsolatunk és ezért nem is mondtam a volt páromnak, hogy terhes vagyok.
Miután szakítottunk, én úgy döntöttem, hogy felnevelem a kicsi lényt a hasamban.
Így 2004. január 5.-én megszületett kisfiam Zalán.
Akkor úgy döntöttem, hogyha rajtam múlik a volt párom soha nem fog tudni a gyerekről.
Most viszont hat év után felbukkant az életünkben.
Miután megtudta, hogy tőlle van a gyerek elkezdett mindenféle hülye szöveggel bevágódni.
Esélytelenűl.
De viszont eggyik nap olyanokat vágott a fejemhez amikben volt igazság és utolsó aljas senkiházinak éreztem magam aki megfossza a fiját az apjától.
De viszont az is bennem volt, hogy azt, hogy nemtudott a fiáról csak magának köszönheti.
Most mit tegyek?
Próbáljak egy új esélyt adni a volt páromnak, hogy megismerhesse a fiát?
Marjon is a lelkiismeret mert ezt nagyon elcseszted.Egy gyereknek kell az apa, ha nem is akarta de te igen, akkor is joga lett volna tudni róla.Nem gondoltál rá,hogy mi van ha látni is akarja?Vagy attól féltél,hogy majd azt vágja hozzád,hogy pénzt akarsz?Hát megmondhattad volna,hogy az nem kell, de jogod nem volt megfogsztani sem őt a gyerektől sem a gyereked az apjától...:/
Az meg,hogy a kapcsolatotok zátonyra futott, nem biztos,hogy egy ember hibája...magadba néztél akkor?
"nemtudott a fiáról csak magának köszönheti. " NEM, azt magának köszönheti, h a kapcsolatotok tönkrement, de azt hogy nem tudott a fiáról azt neked, sajnos:(
megfosztottad, a kisfiad pl ilyenektől: mikor mosolygott, kezdett, mászni, állt fel, beszélt a kisfiad.
Soha nem tudod meg mit váltott volna ki belőle, ha bejelented neki, babát vársz, lehet teljesen más ember lett volna. Mert (a legtöbb)a férfi a gyermeket (ha a párját nem is) , de nagyon szereti.
hagyd őket hadd ismerkedjenek meg egymással és szerintem inkább segíts nekik, mindkettőnek( még ha ki nem is békültök), mert a fiadnak is szüksége van erre, egyiknap nem volt apukája, a másik nap van.
De, de! Csak talán az anya nem véletlenül döntött így!
Szerintem a gyereknek is joga van a nyugodt élethez.
Számomra elgondolkodtató, h miért nem tudott a gyerekről?! Annyira messze költözött az anya, h senki sem látta a terhesség alatt a közös ismerősökből?
Szerintetek van olyan nő, aki egyedül szeretne maradni a gyerekével, s a megoldandó kihívásokkal?
Köszönöm a válaszokat!
Volt egypár ami igen elgondolkodtatott. Így hát le ülltem megbeszélni mindent a gyerek apjával /aki csak, hogy tisztázzuk azért hagyott el mert megcsalt/ és úgyahogy tisztáztunk mindent.
Elmondta a gyerek apja, hogy nem haragszik rám, mert talán ős is így cselekedett volna, viszont az bántja, hogy nem láthatta felcseperedni a fiát.
Talán ez a hat év szükséges volt, mert nem azt a férfit láttam aki engem ott hagyott, hanem a gyermekem apját véltem fel fedezni aki vissza akarja kapni a családját. Egy olyan apát láttam aki meg akarja ismerni a fiát és vissza szerezni azt amit eldobott magától.
Úgyhogy most teljes bele éléssel vágott neki a nagy kalandnak ami ő rá vár.
A legnagyobb szerencse mégis az, hogy a pici fiú nagyon örűl, hogy itt van az apukája és most már vele marad örökre.
Persze a múltat nem lehet el felejteni, de mégis látom a jövőt amit eddig el takart egy köd fátyol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!