Zavarna titeket ha gyermeketek bölcsis vagy ovis gondozónőjének a kezén régi vágás nyomok látszódnának?
Nem.
Nem tudhatod a tortenetet...
Nekem is van egy a bal csuklomon 5 evvel ezelőtti.
Es lam nincs semmi mentalhigenes problemam.
Akkoriban a csaladom miatt tettem ha a parom (mara mar a ferjem 😊😊😊😊)
Nem talal ram idoben lehet meghalok.
1x utott meg a ferjem akkor es azota se de megköszöntem neki mert eszhez tertem...
Jo bocsi az offert de a legyeg h nem.tudod az okat. Lehet "menosegbol" lehet lelkiokok miatt az is h atesett az uvegajton/ablakon. Ne itelkezz elsore!!!!
Sok tini vagja magat es felnottlent ugyved orvos vagy valami nagyobb rangu ember lesz.... a viselkedeset a testbeszedet figyeld.
10-re:
Konkrétan ismerek olyan nőt, aki vagdosta magát.
Érzékenyebb, hisztisebb az átlagnál, de fényévekre van a borderline személyiségzavartól, amiről a webbeteg (egyebek mellett) ezt írja:
"Borderline személyiségzavarnál hiányoznak a hosszú távú célok, elképzelések, önálló életvitelük nehézkes, gyakran feszegetik az erkölcsi normák határait, nem ritka a törvénnyel való ütközés sem. Jellemzőek a párkapcsolati nehézségek, gyakori, felelőtlen partnercsere, kisebb-nagyobb törvénysértés, drog-, alkoholfogyasztás. Önpusztító életmódot élnek, gyakoriak az öngyilkossági fenyegetések, kísérletek is. Rendkívül félnek az egyedül maradástól, szeparációtól, unalomtól. Állandó élménykeresés, kifejezett törődésigény jellemzi őket."
Részletek: [link]
Az illetőre ebből egyetlen félmondat igaz: kifejezett törődésigény jellemzi.
Úgyhogy csak óvatosan a címkézéssel (stigmázással)!
Arról nem is beszélve, amire más már utalt: a vágásnyomok balesetből is származhattak (pl. gyerekként beleesett az üvegajtóba). Tehát mivel a vágásnyom még azt sem bizonyítja, hogy az illető önszántából vagdosta magát, így végképp semmiféle következtetést nem lehet levonni arra, hogy milyen ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!