Miért tetszik annyira a férjemnek az a név h Fanni?
Figyelt kérdés
Nekem nem tetszik. Ha kislányunk lesz azt akarja h Fanni legyen.
Neki semmi más nem tetszik.
2018. febr. 23. 20:19
11/33 anonim válasza:
A Fanni ezerszer szebb mint a Viktória!A férjednek jobb ízlése van.Legalábbis nekem a Fanni tetszik.
12/33 anonim válasza:
Gratulalok a ferjednek, a Fazekes Fanni nagyon jopofa es szep nev. A Viktoria is szep, de a Fazekashoz nem is tudok jobban passzolo nevet mint a Fanni. Persze ha nem tudsz megbaratkozni vele, valamilyen kompromisszumra mindkettotoknek szuksege lessz.
13/33 anonim válasza:
A Fanni nagyon szép és egyszerű.Rövid de sokat mond gondolj bele hogy pl a tablóján hosszú neve lenne ha Viktória lenne.A Fanni szebb igaza van a parodnak
14/33 anonim válasza:
A Fanni a Stefánia becézése. Legalábbis az olaszoknál találkoztam ezzel.
A Fazekas Fanni tényleg nem rossz.
15/33 anonim válasza:
Szép név a Fanni, de nekem a Viktória az egyik kedvencem, úgyhogy nálam az nyerne. Plusz a környezetemben rengeteg Fanni van, felnőtt is, gyerek is.
De hogy a férjednek miért pont az tetszik, azt mi nem tudhatjuk.
16/33 anonim válasza:
Mert nagyon jól passzol a Fazekashoz. Mivel ő férfi, már korábban gondolkozhatott rajta, hogy milyen név illik majd a gyerekének a vezetéknevéhez és biztos ezt kitalálta még régen és ahhoz ragaszkodik :) Egyébként nekem is tetszik ;-)
17/33 anonim válasza:
Gyereknek még csak-csak elmegy a Fanni, de felnőttnek nagyon komolytalan.
18/33 anonim válasza:
Nekem túl kislányos név, egy felnőttnek max. akkor tudom elképzelni, ha óvónéni lesz belőle, mert az olyan cuki, hogy Fanni néni, de amúgy nem.
Én csak ezért nem adnám.
19/33 anonim válasza:
Mi a te neved? Mert hogy mondtad, hogy akkor a te neved kapja a kislány, ha a Fanni nem lehet.
Amúgy a Viktória sokkal jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!